gremiHàbitat

View Original

Fradera Mobles

Solucions a mida


Generació rere generació, a Fradera Mobles proporcionen un assessorament proper i personalitzat. Compten amb excel·lents professionals en tots els sectors, per tal d’oferir resultats a l’alçada de la confiança que els seus clients els hi dipositen.



qui som?

Fradera Mobles és una empresa familiar dedicada a oferir assessorament i tota mena de solucions per a la llar. Tot i començar amb la nostra activitat durant la dècada de 1940, va ser l’any 1971 quan ens vam establir a la nostra ubicació actual a la Plaça Nova de Santa Perpètua de Mogoda.

Els nostres serveis sempre han girat entorn la fusteria i venda de mobles. Amb el pas del temps, hem anat ampliant els nostres serveis, per tal d’oferir solucions a mida per a qualsevol necessitat en l’àmbit de la llar.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de Marià Fortuny, 1 •08130 Santa Perpètua de Mogoda• Tel. 935 601 960• Wsap: 686 963 731

http://www.fraderamobles.com/

Horari:
De dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.15 hores.
Dissabtes, de 10 a 13.30 hores.


Què oferim

PROFESSIONALITAT

Els nostres professionals estan altament qualificats i són de total confiança. No tenim dubtes de què els hi oferiran la millor solució.

ÚLTIMES TENDÈNCIES

Disposem d’una amplia selecció de les millors firmes per a trobar el producte que més s’adapti a les teves necessitats, al teu estil i al teu pressupost. Estem al dia amb les últimes tendències en interiorisme.

PRESSUPOSTOS SENSE COMPROMÍS

Vine a veure’ns i et farem un pressupost, sense compromís, de qualsevol producte o servei que necessitis per a casa teva.

ASSESSORAMENT I
PROJECTE PERSONALITZAT

Cada projecte és diferent, per això el nostre equip l’assessorarà personalment per aconseguir la llar que desitja.

GESTIÓ INTEGRAL

Gestionem l’obra en la seva totalitat, per què no t’hagis de preocupar de res. Des dels primers esbossos fins al muntatge, passant pel projecte, tria de materials o presa de mides, a Fradera ens encarreguem de tot.

FINANÇAMENT A MIDA

Oferim la possibilitat de finançar els seus mobles o reforma durant un període de 6 o 12 mesos, sense interessos, i a 24 mesos o més, a baix interés.


Què hi trobaràs

Mobiliari a mida, projectes d’interiorisme i execució integral de reformes, així com instal·lació de portes, finestres, parquet… T’oferim la millor solució per a qualsevol necessitat que tinguis a casa o a l’oficina.


Segueix-nos a les xarxes


On som?

Carrer de Marià Fortuny, 1 •08130 Santa Perpètua de Mogoda• Tel. 935 601 960 - Wsap. 686 963 731

See this map in the original post

Vols més informació?

See this form in the original post