Master Piel

Elegancia, qualitat i confort en perfecta armonia


Imagina’t la butaca més còmode del món. Ara imagina-la amb materials de qualitat i amb un disseny exclusiu. Master Piel fa realitat totes les peces de confort imaginables, sofàs i butaques dissenyades per oferir una comoditat òptima. Col·laboren amb els principals fabricants i dissenyadors a nivell internacional per garantir la qualitat de tots els seus productes. Tu només has de seure i gaudir.


coleccion_de_sofas_ocean-1-520x350.jpg

El millor disseny amb la màxima comoditat


 

qui som?

Master Piel és empresa fundada el 1982 a Barcelona, ​​dedicada al disseny i distribució dels sofàs i butaques més còmodes del món.

Durant més de 30 anys ens hem avocat a la decoració de la llar i al confort absolut. Els nostres productes de relax estàn fabricats amb els materials més exquisits i dissenyats pels millors artesans, aconseguint models que ofereixen un benestar òptim.


Comptem amb la confiança de les millors firmes i fabricants internacionals, assegurant la qualitat i garantia que et mereixes per gaudir del temps lliure a la teva llar.

on som?

 
 
 
Posem la màxima qualitat i els millors materials al servei del disseny vanguardista
 

 
tienda_de_sofas_barcelona_logo_masterpiel.png

info de la botiga

Via Augusta, 184 •08021 Barcelona• Tel. 932 008 937 https://www.masterpiel.com/

Horari: De dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.00 hores.

Anotació 2020-03-12 121005.png
 

Una col·lecció per descansar

SOFÀS

 

BUTAQUES

 

DECORACIÓ

 
 

Stressless by Ekornes:
Distribuidors oficials del confort definitiu

A Master Piel estem constantment buscant noves marques, fabricants i dissenyadors de mobiliari de confort. La nostra cerca ens ha descobert la marca sueca Ekornes i la seva gamma de sillons de confort Stressless. Una marca fortament arraigada en la tradició i l’artesania, amb una filosfia que posa en primer lloc la satisfacció i comoditat del client. Les seves peces són úniques en la seva espècie. Uneixen materials d’alta qualitat amb els dissenys i mecanismes més innovadors, en un procés de fabricació respectuós amb el medi ambient.

Descobreix tota la gamma de productes Stressless a la botiga Master Piel.

 
 
Anotaci%C3%B3+2020-03-12+120441.jpg
 

On som?

Via Augusta, 184 •08021 Barcelona• Tel. 932 008 937

 

Vols demanar cita?