Mobles El Cisne

Més de cinquanta anys al servei del barri de la Zona Franca


Situat en una de les artèries comercials més bullicioses de Barcelona, el passeig de la Zona Franca, Mobles El Cisne és un dels comerços que fa més de cinc dècades al servei de la gent del barri... i de tots aquells que vulguin un servei personalitzat i a mida.


 

qui som?

Fa més de cinquanta anys que Mobles El Cisne està present en les vides del veins de la Zona Franca de Barcelona. Un negoci en el qual s’hi han abocat ja dues generacions. I la cosa continua.

Quin és el nostre secret? Saber adaptar-nos a les modes i estils del moble, i, com no, entendre les necessitats del nostre client, oferint-li productes funcionals i assequibles i entenent les seves necessitats.

Per això, la nostra especialitat és el moble a mida. Demana´s el que vulguis, de les mides que vulguis que nosaltres ho adaptarem a l’espai de la teva llar. Aquesta és la nostra màxima: la voluntat de servei i d’estar al teu costat.

on som?

 
 
 
El nostre secret? saber adaptar-nos al nostre client. Per això estem especialitzats en moble a mida
 

 
logo el cisne.png

info de la botiga

Passeig de Zona Franca, 224 •08038 Barcelona• Tel. 933 322 698 https://muebles-el-cisne.negocio.site/

Horari: De dilluns a dissabte, de 9.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

Captura de Pantalla 2019-06-30 a les 12.59.jpg
 

La nostra oferta

T’oferim la millor relació qualitat-preu. Vine i comprova-ho. Tenim una àmplia exposició de sofàs, armaris, cadires, taules, menjadors i habitacions juvenils.
Amb nosaltres tindràs un tracte directe i personalitzat, transport professional i muntatge inclòs a qualsevol punt de Barcelona.


On som?

Passeig de la Zona Franca, 224 •08038 Barcelona• Tel. 933 322 698

 

Vols demanar cita?