Mobles Espo

Bons mobles, tracte proper


Mobles Espo, una botiga amb més de 37 anys d'experiència en el sector dels mobles, parteix d'una filosofia que ens agrada força: donar un tracte proper amb tots els clients. Aquesta és la seva garantia bàsica però a més tenen uns productes força competitius, tant per la qualitat com pel preu. Fer-los una visita no ens aniria gens malament.


brasil-1_WEB.jpg

Tenim el més actual en mobiliari i decoració


 

qui som?

Som una empresa amb més de 37 anys d'història. Visita'ns a la nostra exposició de mobles de Terrassa i comprovaràs. la gran varietat de mobiliari que et podem oferir. Productes de gran qualitat amb els millors preus i assessorats pel nostre experimentat personal per aconseguir la millor opció per a la vostra llar.

Disposem de mobiliari per dormitoris, juvenils i de matrimoni, armaris, menjadors, taules, despatxos, llits, matalassos, somiers, sofàs, butaques relax, canapès i molts més productes amb els quals podràs decorar la teva llar amb les últimes novetats que sempre heu desitjat.

on som?

 
 
 
Tenim mobles de gran qualitat i amb els millors preus. Deixeu-vos assessorar pel nostre experimentat personal
 

 
muebles-espo logo.png

info de la botiga

Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 382 • 08221 Terrassa • Tel. 937 315 107 • https://www.mueblesespo.com/es/tienda-muebles-terrassa

Horari:
De dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.
Dissabte, de 10.00 a 13.30 i de 17 a 20.30 hores.

 

Mira la nostra oferta

Et convidem a venir a visitar la nostra exposició de mobles a Terrassa i comprovar la gran varietat de mobiliari de qualitat que t'oferim amb els millors preus.


Dóna-li una ullada al nostre darrer catàleg

I mira la nostra nova col·lecció amb totes les solucions que imagines, al servei de casa teva. I comprova també els nostres bons preus. T’animes?


On som?

Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 382 • 08221 Terrassa • Tel. 937 315 107•

 

Vols més informació?