Antoni Felip Mobles

El valor del bon servei


En un llunyà 1905, la família Felip es va establir per donar servei de matalasseria a una de les cantonades de la carretera de Barcelona a Cerdanyola del Vallès, la coneguda 'Els Quatre Cantons'. I fins avui en dia, evolucionant i bastint un comerç on hi ha de tot... distribuït en set plantes! Una excepcional oferta en mobiliari i decoració i també una ferma voluntat de servei per aconseguir una imatge pròpia, particular i única que s'adapti a l'estil de cada client i la seva forma de vida. Així és Antoni Felip Mobles.


antoni-felip-mobles-menjador-i-sala-destar-165649.jpg

GAUDEIX D’UNA ÀMPLIA SELECCIÓ DE MOBILIARI CONTEMPORANI I DE DISSENY AL MILLOR PREU


 

qui som?

Des de l'any 1905, la família Felip està establerta en la cantonada de la carretera de Barcelona coneguda com "Els Quatre Cantons". Primer com a taller de baster i matalasseria (Can Baster) per anar evolucionant amb els temps com a taller de tapisseria, confecció de cortines i fabricació de sofàs.

L'any 1970 es construeix l'actual edifici de set plantes dedicat a exposició i venda de mobles.

En l'actualitat, Antoni Felip Mobles està regentada per la quarta generació de la família i s'ha consolidat com a establiment de referència a la zona en aspectes com mobiliari contemporani i de disseny de qualitat i realització de projectes de decoració, i és sinònim de bon servei i compromís amb el client.

Al davant d'un equip de professionals, venedors-decoradors, administració, logística i equips de muntadors, hi ha en Toni Felip, títol oficial de dissenyador d'interiors de l'escola Elisava que desenvolupa la seva tasca professional en solitari i també en col·laboració amb reconeguts arquitectes i dissenyadors.

Al davant d’un equip de professionals, hi ha en Toni Felip, títol oficial de dissenyador d’interiors de l’escola Elisava

Per la seva formació, experiència, coneixement del mercat i el seu contacte directe amb l'usuari final, col·labora com a dissenyador de producte i direcció d'art amb importants fabricants de mobiliari.

Seus son entre d'altres els dissenys dels programes de mobiliari Pilef, F10, Chamfer, Tomi de Besform i les col·leccions Add Living i Add Box de Lagrama (Toni Felip-Lluís Codina).

A més de l'edifici de la carretera de Barcelona, també disposem d'un magatzem propi de 700m2 al carrer de Barberà.

El nostre objectiu com a especialistes en projectes d'interiorisme és crear espais amb un estil contemporani i proper, un estil capaç d'oferir una imatge pròpia, particular i única que s'adapti l'estil de cada client i encaix en la seva forma de vida.

on som?

 

imatges de la nostra història

 

 
logo.jpg
marca.png

Passeja per la nostra exposició de 7 plantes i gaudeix d'una àmplia selecció de mobiliari contemporani i de disseny al millor preu.

Si vols, un dels nostres interioristes t'ajudarà en la composició més adequada per al teu espai.

Els nostres serveis:

  • Equip d'interioristes: projectes a mida

  • Muntatge professional i servei post-venda

  • Finançament fins a 12 mesos sense interessos

info de la botiga

Carretera de Barcelona, 87•08290 Cerdanyola del Vallès• Tel. 935 808 699 • http://www.antonifelip.com/

Horari:
Dilluns, de 17.00 a 20.30 hores.
De dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.30 hores.

antoni-felip-mobles-nosaltres-166492.jpg
 

Els nostres projectes ens avalen

La millor carta de presentació de la nostra feina és presentar els projectes que han fet feliços els nostres clients. Aquí teniu una mostra.


Una oferta de qualitat i disseny

Tenim totes les solucions que et pots imaginar per a la teva llar i treballem amb més de cinquanta marques de mobiliari, algunes de les quals fan dissenys nostres.


TAULES I CUINES


SOFÀS I BUTAQUES

antoni-felip-mobles-sofas-165507.jpg

DORMITORIS


DESPATXOS I ESTUDIS


JUVENILS


VESTIDORS


IL·LUMINACIÓ

antoni-felip-mobles-iluminacian-209160.jpg

DECORACIÓ I CATIFES

antoni-felip-mobles-decoracio-156344.jpg

Tenim solucions. Mira-les

La nostra feina va més enllà dels projectes d’interiorisme i de moblament. També col·laborem amb els fabricants per a dissenyar solucions funcionals per a la llar. Aquestes són dues de les creacions de Toni Felip i Lluís Codina.

CASA LAGRAMA, FIRA HABITAT DE VALÈNCIA 2018

PROGRAMA ADD LIVING DE LAGRAMA


Vols demanar una cita?


On som?

Carretera de Barcelona, 87•08290 Cerdanyola del Vallès• Tel. 935 808 699