gremiHàbitat

View Original

Alado Studio

Interiorisme d’avantguarda


Alado Studio pren l’experiència en mobiliari i l’interiorisme creatiu per crear projectes decoratius i arquitectònics que atorguen una nova vida a qualsevol espai. El seu equip de professionals assegura una cura artesanal al servei dels mètodes més punters, oferint resultats inigualables de qualsevol envergadura.


See this content in the original post

qui som?

Des del del 1942, a Alado Studio som especialistes en projectes d’interiorisme i arquitectura, sigui quina sigui la seva envergadura.

Alado ofereix la possibilitat de fer realitat tota mena de projectes d’interiorisme i arquitectura amb el rigor de l’experiència i la qualitat d’un equip compromès i altament qualificat.

Un equip de professionals qualificats, una atenció personalitzada i la implicació i el compromís amb els nostres clients són els pilars bàsics que ens han permès situar com una de les empreses capdavanteres a Catalunya.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Avda. Cristòfor Colom, 15-17 •43500 Tortosa• Tel. 977 500 788• http://www.aladostudio.com/

Horari:
De dilluns a divendres de 9.00 a 13.15 hores i de 16:150h a 20:00 hores.

Dissabtes de 9.00 a 13.15 hores i de 17.00 a 20.00 hores.



El nostre taller

Mans artesanes treballen la fusta en el nostre taller utilitzant tota l’experiència adquirida al llarg dels anys. Oferim un gran ventall d’opcions de disseny personalitzat i exclusiu per als nostres clients.

PRODUCCIÓ PRÒPIA

RESTAURACIÓ DE MOBLES

COL·LECCIONS EXCLUSIVES

Mobiliari únic per a cada projecte. Crearem i construirem en el nostre taller tots aquells mobles necessaris per tal de que el seu projecte es vesteixi amb allò que sempre va desitjar. Si no existeix, Alado ho crea.

Els nostres mestres artesans tractaran amb cura i donaran una nova vida als seus mobles més especials.

Alado viu el disseny. Per això, us presentem les nostres col·leccions exclusives de mobiliari 100% marca Alado.


Un showroom d’inspiració

Vine a visitar la nostra exposició i fes una ullada a les últimes tendències en mobiliari i decoració. Trobaràs productes ideals per a cada estança de la teva llar, tots sota la garantia de qualitat de l’equip de Alado.

CUINES


ARMARIS


MOBLES DE MENJADOR

MOBLES DE BANY


MOBILIARI D’OFICINA


SOFÀS I TAULES


EXTERIORS


IL·LUMINACIÓ


Projectes professionals

A Alado ens entusiasma apostar per projectes innovadors i diferents. Per això hem dut a terme dissenys arquitectònics i d’interiorisme en espais de tota mena.


On som?

Avda. Cristòfor Colom, 15-17 •43500 Tortosa• Tel. 977 500 788

See this map in the original post

Demana una cita

See this form in the original post