Armaris.es

Experts en armaris fets a mida


Aquesta botiga de mobles de Barcelona no necessita molta explicació. Armaris.es són experts en el disseny i fabricació d’armaris fets a mida. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, ofereixen totes les eines de personalització possibles junt amb el disseny avantguardista d’una empresa líder. Si vols un armari que encaixi a la perfecció en el teu espai, no busquis més.


descarga.jpg

Som líders en armaris fets a mida


 

qui som?

Armaris.es és empresa líder en el sector de l´armari fet a mida. Tenim darrere nostre més de 20 anys d'experiència en fabricació i muntatge de tota mena d'armaris i altres mobles d'emmagatzematge.

Ens consolidem com a empresa innovadora, destacada pel disseny d'avantguarda i la contínua evolució dels nostres mètodes per a oferir les millors solucions i novetats.

Donem la major versatilitat en totes les nostres composicions, personalitzades al requeriment del client, perquè sabem que el més important és oferir el producte perfecte per a cada persona i espai.

on som?

 
 
 
Posi’ns a prova, el volem sorprendre!
 

 
LOGO.jpg

info de la botiga

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 456 •08027 Barcelona
Tel. 932 435 813•
http://www.armaris.es/

Horari:
De dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.30 hores.
Dissabte de 10.00 a 13.30 hores.

Fachada-Armaris.jpg
 

Tots els serveis que necessites

Com a experts en mobiliari, a Armaris.es et volem oferir tots els serveis que necessitaràs per fer de la teva compra una experiència còmode i senzilla.

Assessorament professional

En la nostra botiga sempre hi trobaràs personal qualificat, disposat a atendre’t en el que faci falta. Estarem al teu costat per ajudar-te a decidir i prendre decisions.

Mesures a domicili

Sigui quina sigui l’envergadura del projecte a realitzar, nosaltres ens ocupem de prendre les mides. El nostre equip visitarà personalment la teva llar per prendre totes les mides que facin falta.

Transport i muntatge

Un cop tinguis decidit com serà el teu producte fet a mida, nosaltres te'l durem a casa, en el termini que vulguis. Despreocupa't de muntatges fatigosos, ho tenim tot sota control.

Finançament a mida

A Armaris.es et donem l'opció de pagar amb el mètode que et sigui més còmode. Igual que els nostres armaris, el finançament també és a la teva mida, tu decideixes les quotes i el termini.


Armaris de tota mena

Aquí trobaràs una selecció de la nostra oferta en botiga: armaris fabricats amb materials de qualitat i fets amb el millor disseny. N’hi ha per a tots els gustos i estils, però recorda que sempre estem oberts a crear projectes personalitzats.

 

PORTES BATENTS

descarga+%286%29.jpg
 

PORTES CORREDISSES

 

VESTIDORS


On som?

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 456 •08027 Barcelona• Tel. 932 435 813

 

Vols demanar cita?