gremiHàbitat

View Original

Bernadi

Creativitat pura al teu espai professional


El show room de Mobles Bernadí s’ha concebut com un punt de trobada per a empreses i professionals que busquen la millor opció pel seu espai de treball. Disposem d’un ampli espai que reuneix mobiliari avantguardista creat pels millors dissenyadors nacionals i internacionals, seleccionats per oferir el millor equilibri entre comoditat, disseny i rigor. Confia en Mobles Bernadí per dur a terme qualsevol dels teus projectes professionals més ambiciosos, sempre amb tota la confiança.



qui som?

Bernadí, una empresa familiar de tercera generació que rendeix culte a l'enginy i professa veritable passió pel detall, la qualitat i el disseny d’avantguarda.

50 anys especialitzats en mobiliari d’oficina, peces exquisides que mesclen rendiment amb bon gust. No només volem oferir comoditat i comfort, també una imatge impecable i la màxima funcionalitat.

Però els nostres productes no són el nostre únic punt for. Bernadí sempre s’ha regit per uns estrictes valors, basats en la confiança entre client i empleat, en l’ajut integral en tots els projectes i en donar totes les garanties que pots esperar d’una empresa experimentada.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Passeig de Sant Joan, 120 •08037 Barcelona• Tel. 934 586 300
http://www.bernadi.es/index.php

Horari:
De dilluns a dijous, de 08.00 a 19.30 hores.

Divendres, de 08.00 a 15.00 hores i de 16.00 a 19.30 hores.


Mobiliari per tots els espais de treball

Oficines, home-office, despatxos, sales de reunions, coworkings, botigues, hotels… No importa quin sigui el teu negoci o espai professional, a Bernadí tenim productes per a tots els gustos i estils. Visita la nostra botiga i deixa’t sorprendre pel nostre excepcional catàleg.


On som?

Passeig de Sant Joan, 120 •08037 Barcelona• Tel. 934 586 300

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post