gremiHàbitat

View Original

Ca N'Oriac Mobiliari

Mobles de qualitat a baix preu


A Ca N ‘Oriac Mobiliari tenen una secció permanent low cost permanent on podràs trobar tot el que necessites per nodrir la teva llar fins a un 70% menys!


Una mostra de l’ampli catàleg de salons de Ca N’ Oriac Mobiliari.


qui som?

Tenim més de 50 anys en el sector del moble, cosa que en dona l’experiència necessària per a oferir-te una selecció de productes més comercials del mercat a uns preus altament competitius.

A Can N’Oriac Mobiliari et donem dues possibilitats de venda: la primera, reculls tu mateix els mobles recollir-los a les nostres instal·lacions a PREUS DE MAGATZEM o, la segona, te’ls portem i muntem a casa còmodament. Tu decideixes,

El que està clar és que a Can N’Oriac Mobiliari sempfre tindràs una solució que s’adaptarà a les teves necessitats.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de La Llanera, 10-12 •08207 Sabadell• Tel. 937161978• https://canoriacmobiliari.com

Horari:
De dilluns de 17.00 a 20.30 hores.
De dimarts a dissabte de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.30 hores.


Aquests són els nostres serveis

Atenció al client

Can N’Oriac Mobiliari disposes d’un equip d’experts en mobles i decoració que t’atendrà en tot moment per oferir-te totes les opcions i possibilitats. Perquè comptis amb el millor assessorament en la teva compra.

Transport

Can N’Oriac Mobiliari t’ho posem molt fàcil. No necessites ser un manetes, ni convertir el teu cotxe en una furgoneta. Només escull com vols l’ambient i t’ho portem a casa i t’ho instal·lem.

Muntatge

T’oferim un espai acabat sense que hagis de desxifrar instruccions de muntatge ni fer de fuster. Et muntem els mobles gratuïtament amb el màxim de garanties i de qualitat.

Projectes a mida i servei total

Si no tens clar si fer una reforma completa de la teva casa o simplement si necessites més temps per pensar-t'ho, a Ca N 'Oriac Mobiliari et fem una valoració econòmica total de la teva compra sense compromís. Però si vols continuar endavant, et podem fer el projecte el projecte a mida. A més tenim servei post-venda per compra de mobles.


La nostra oferta


Saps què són els ‘49 bàsics’?

A Ca N'Oriac Mobiliari tenim els 40 bàsics que faran de la teva casa una llar. Els mobles que no et poden faltar i que es caracteritzen per la seva funcionalitat, qualitat, atractiu i preu immillorable. Clica a la foto i mira la nostra oferta.

On som?

Carrer de La LLanera, 10-12 •08207 Sabadell• Tel. 937161978•

See this map in the original post

Vols més informació?

See this form in the original post