gremiHàbitat

View Original

Claudia Sevilla Espais Arquitectònics

Passió pel disseny


Aquest estudi d’interiorisme creat per Clàudia Sevilla es dedica a la creació i gestió de projectes professionals de decoració i reforma integral en tota mena d’espais. Ja siguin llars particulars en busca d’un canvi d’aires o locals comercials que necessiten estil propi, Clàudia i el seu equip posen de la seva mà tota la passió i dedicació en crear un ambient únic, adaptat a les necessitats del client i construït amb el millor disseny en ment.


See this content in the original post

qui som?

En el nostre estudi d'interiorisme, Claudia Sevilla Espais  Arquitectònics, busquem les millors solucions per fer que cadascun dels espais que creem adquireixin una atmosfera agradable i funcional.

Abans d'iniciar un projecte, realitzem una entrevista cara a cara, que ens permet conèixer les necessitats dels nostres clients, els seus gustos i factors bàsics per crear l'harmonia desitjada i aconseguir que al mateix temps sigui un reflex innat de les persones que el gaudeixen.

En el nostre espai comercial podràs comprar mobiliari, il·luminació i tota mena de complements per a aconseguir que en el resultat final no trobis a faltar cap detall.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de l’Encarnació, 96•08024 Barcelona• Tel. 932 135 304
https://espaisarquitectoni.wixsite.com/inicio

Horari: De dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores.


Coneix l’equip

Alfonso

Josep María

Ingrid

Clàudia

Marc


Gaudeix del teu propi projecte

Amb els serveis que posem al teu abast et sentiràs com a casa mentre t’ajudem a dur a terme el teu projecte.


Treballs realitzats

A continuació trobaràs una mostra dels treballs que hem realitzat per a clients particulars i comerços. Però no ens hem parat aquí. Al nostre web trobaràs més informació sobre tots els nostres projectes.


On som?

Carrer de l’Encarnació, 96•08024 Barcelona• Tel. 932 135 304

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post