Casa Gay

El teu proper gran esdeveniment


Amb més de 150 anys d'història, Casa Gay s'ha convertit en el distribuïdor de productes per a l'hostaleria de referencia a Barcelona. Amb una llarga experiència en el sector, són especialistes en estris i material professional per a cuina i hostaleria, oferint tota mena de productes d’alta qualitat. També compten amb servei de lloguer de material i muntatge d’equipaments, fent que organitzar un esdeveniment amb ells causi sensació entre els convidats més exigents.


evento02.jpg

Qualitat professional i servei integral


 

qui som?

Casa Gay, empresa fundada a finals del Segle XIX per José Gay Gurri, a Barcelona. Som l'empresa més antiga en el sector del lloguer de cadires.

Ens presentem com una empresa líder en el sector de productes d’hostaleria, gràcies a la nostra trajectòria en contínua ascensió avalada per més de 100 anys d’experiència.

Són molts els negocis que han confiat en nosaltres: més de 4.000 clients satisfets amb la nostra feina. Els nostres serveis no només es limiten la provisió d'articles per a l'hostaleria, també lloguem el mobiliari necessari per a tota mena d'esdeveniments: bodes, comunions, festes, concerts, convencions, etc

on som?

 
 
 
Compromesos amb servei i productes de qualitat, des de 1860
 

 
descarga (1).jpg

info de la botiga

Carrer Roger de Llúria, 12-14• 08010 Barcelona• Tel. 933 181 495

Horari:

De dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 19.00 hores.

Dissabtes tancat.

Anotació 2020-07-20 110432.png
 

El nostre catàleg de productes

Som experts en el sector de l’hostaleria i sabem que els millors gourmets necessiten productes fiables i funcionals. Per aquest motiu posem a la disposició dels nostres clients la millor selecció de cristalleria, coberteria i porcellana. Productes d’alta qualitat sense compromisos.

 

Servei de lloguer

Oferim servei de lloguer de tot el necessari per a la celebració de festes, esdeveniments o convencions ja sigui a petita o gran escala. Estem a la teva disposició per assessorar-te o produir el teu esdeveniment. Lloguem taules, cadires, escenaris, material per a banquets o servei d'àpats, peanyes de protocol, vestuari, i en general tot el necessari per a poder realitzar el teu esdeveniment a qualsevol lloc.

 

On som?

Carrer Roger de Llúria, 12-14• 08010 Barcelona• Tel. 933 181 495

 

Vols demanar cita?