gremiHàbitat

View Original

Decor Mobel de Payrà

Passió i inspiració per a tothom


Decor Mobel és una botiga que t’atraparà i et captivarà amb la seva increïble oferta. Disposen d’un ampli espai d’exposició on podràs descobrir i trobar la inspiració que necessites per renovar la teva llar. S’especialitzen en disseny, fabricació i renovació de cuines, convertint aquest espai en un entorn funcional i còmode on sentir-te com un professional. Però si la cuina no és la teva prioritat, trobaràs mobiliari per a totes les estances de casa teva.



qui som?

Som una empresa familiar amb més de 40 anys d'experiència en el món de la cuina i el moble.

La clau del nostre èxit? Realitzar projectes personalitzats i ajudar a trobar la millor idea per a cada llar i per a cada espai.

Donem els principals serveis per realitzar un projecte sense compromís ni cost: presa de mides, realització de plànols, projecte i assessorament exclusiu.

Volem que tingueu a les vostres mans totes les eines per prendre la millor decisió per decorar i moblar per a la vostra llar.

Tenim servei de transport propi i muntatge amb personal exclusiu de l'empresa, treballant per a vosaltres des de fa més de 30 anys.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carretera de Figueres a Roses, km 3 - 17485 Vila-sacra • Tel. 972 506 454
http://www.decormobel.com

Horari:
De dilluns a dissabte de 9.30 a 20.00 hores.


Ens agraden les cuines

Tenim una àmplia exposició amb un munt d’estils i possibilitats. Veniu a veure’ns i comproveu-ho!


Showcooking Rocook en Decor Mobel de Payrà

El passat dissabte 22 d’octubre de 2019 va tenir lloc a Decor Mobel de Payrà el primer showcooking protagonitzat pel Celler de Can Roca a la botiga de Vila-sacra. L’objectiu és presentar el Rocook Low Temp, un nou projecte dels germans Roca que consisteix a apropar la forma de cuinar del Celler a les llars. El Rocook és una placa d’inducció dissenyada per Cata Electrodomésticos per cuinar amb un control precís de la temperatura i del temps.

En l’acte, els assistents varen poder gaudir de les delicioses receptes que Salvador Brugués i Pol Cabanas varen cuinar, juntament amb un tast de vins i caves del celler alt empordanès Empordàlia. Bloggers tan reconeguts com Nuni Cuinetes i en Jordi de Gastropíndoles també van ser-hi presents.

Aquest és el primer de molts showcookings que té previst fer l’empresa en el seu espai de cuines italianes Veneta Cucine. També hi ha destinat el primer punt de venta del Rocook, on es poden trobar els accessoris, recanvis i aparells per poder gaudir dels avantatges de la cuina a baixa temperatura.


Catàlegs replets d’idees

Ens especialitzem en cuines, però això no vol dir que no tinguem solucions per a tota la llar. A la nostra botiga trobaràs mobiliari per renovar les estances de casa teva.

SOFÀS

BUFETS

ADULT

JUVENIL


On som?

Carretera de Figueres a Roses, km 3 - 17485 Vila-sacra • Tel. 972 506 454

See this map in the original post

Vols emanar cita?

See this form in the original post