gremiHàbitat

View Original

Decorts Mobiliari

Decoració per a cada ocasió.


Des del 1983, Decorts Mobiliari ofereix una àmplia gamma de productes i serveis per fer de la teva llar un espai únic i confortable. Amb més de 30 anys d'experiència en fabricació de mobles, l'equip de Decorts és capaç de crear peces del disseny més exquisit. També s'especialitzen en creació de projectes d'interiorisme i re decoració, assessorant cada client en totes les decisions que necessita per dur a terme els seus somnis.



qui som?

Decorts Mobliliari va obrir la seva botiga l'any 1983 per oferir mobles de disseny i solucions d'interiorisme.

Anteriorment a l'obertura de la botiga, els fundadors de Decorts Mobiliari ja comptaven amb més de 30 anys d'experiència en fabricació de mobles. Aquest coneixement es va convertir en la base de tots els serveis que ofereix avui dia.

Des del disseny de peces de mobiliari i decoració, fins a la creació de projectes 3D de renovació i interiorisme, Decorts Mobiliari ofereix assessorament professional i resultats a l'altura del seu equip d'experts.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer Creu Roja, 47 •08904 l’Hospitalet de Llobregat•

Tel. 933 339 384 https://decorts.com/

Horari:

De dilluns a dijous de 10:00 a 14:00 hores.

16:30 a 19:30 hores

Divendres: de 10:00 a 14:00 hrs - Tarda visites concertades

Disabte: Tancat


La nostra selecció

A Decorts Mobiliari tenim mobles i peces de decoració per a totes les estances. Al nostre espai d’exposició trobaràs una gran varietat de mobles que encaixaràn perfectement al teu estil personal.

Il·luminació

Decoració


Projectes 3D

La oferta de Decorts Mobiliari no es limita a la venta, disseny i distribució de mobles. També estem constantment ideant nous projectes d’interiorisme utilitzant les tècniques més punteres. Aquesta és una mostra dels n espais en 3D que hem dissenyat per diversos clients.


On som?

Carrer Creu Roja, 47 •08904 l’Hospitalet de Llobregat• Tel. 933 339 384

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post