Diagonal Mobles

Quan la llar esdevé el més important


A Diagonal Mobles saben que casa nostra és un dels millors llocs on podem estar. Per això és tan important dissenyar els espais a mida i moblar-la perquè ens sentim a gust. I com aconsegeuix? Amb un tracte personalitzat fins arribar a fer de casa teva la llar que desitges.


portada stua_sillas4.jpg

Creem ambients personals


 

qui som?

Diagonal Mobles és una botiga de mobiliari de disseny on no només venem mobles. Fem també projectes personalitzats, amb imatges de simulació virtual.

A Diagonal Mobles, estem sempre al dia de les noves tendències pero això oferim les novetats més actualitzades amb les firmes de més prestigi del sector. També tenim taller per fabricar tot allò que ens proposem i disposem d’un equip de muntatge propi. 

Amb més de trenta anys d’experiència i de presència continuada a Barcelona, a Diagonal Mobles t’oferirem un ambient agradable i distès on esperem que t`hi sentis còmode

Ens visitaràs? T’esperem!

on som?

 
 
 
A més d’una àmplia exposició de mobles i complements, tenim taller per fabricar tot allò que ens proposem i disposem d’un equip de muntatge propi
 

Vols que t’ajudem?

 
diagonal noies.jpg

La nostra llar és un dels projectes més importants de la nostra vida, el nostre refugi, el lloc on ens sentim més còmodes i identificats, un lloc també per compartir, que mostra la nostra personalitat i on transcorre part de la nostra vida.

Les teves necessitats es converteixen en els nostres projectes. Tant si tens un petit element a resoldre com si tens una gran estança, per nosaltres és molt important conèixer les teves preferències, saber les teves necessitats i així, a més de decorar la teva llar, optimitzar al màxim l’espai perquè sigui més còmode i funcional.

Posem al teu abast la nostra experiència, els nostres coneixements, les millors eines de dibuix i un bon equip de muntatge.

 
Un bon disseny contribueix al nostre benestar personal

 
logo-diagonal.png

info de la botiga

València, 375 •08013 Barcelona• Tel. 934 5783 95 http://www.diagonalmobles.com/

Horari:
Dilluns, de 16.30 a 20.30 hores.
De dimarts a divendres, de 10 a 13.30 i de 16.30 a 20.30 hores.
Dissabte, de 10.00 a 13.30 hores.

 

Aquesta és la nostra oferta

Si t’agraden els mobles de disseny, Diagonal Mobles és la teva botiga



I ara… també fem cuines!

Gaudeix de la vida a la teva cuina! La cuina pren cada vegada més importància dins d'una casa: és l'espai on cuinem, mengem, rebem als amics, compartim activitats amb els nens... Per això és molt important fer un projecte previ de com serà aquesta cuina. Treballem per aportar propostes innovadores i solucions adequades a cada projecte seguint conceptes bàsics d’ergonomia i funcionalitat, per fer que cada cuina assoleixi la més gran eficàcia possible en tots els aspectes. Per garantir un bon resultat, gestionem el projecte i l'obra.


Vols demanar cita?


On som?

València, 375 •08013 Barcelona• Tel. 934 578 39