En Línea Barcelona

Mobiliari standard i a mida

L'espai actual, únic i emblemàtic, situat a en línia barcelona entre les botigues de més prestigi i és un marc inigualable per a l'exposició de les millors col·leccions de mobiliari internacional.






 

qui som?

En linea barcelona és un showroom de mobiliari contemporani en el qual també oferim un cuidat servei d’interiorisme.

La nostra botiga, al número 284 del carrer Còrsega, ocupa tota la planta baixa d’un edifici amb detalls modernistes i noucentistes dissenyat per l’arquitecte Bernardí Martorell i Puig el 1924.

Els seus espais diàfans, amplitud i aspecte neutre ens permeten presentar de la millor manera la nostra selecció de mobiliari, obres d’art i peces de decoració i crear una sèrie d’ambients singulars amb un interiorisme diferent i funcional, fidel al nostre estil.

Treballant amb firmes tan prestigioses com B&B, Boffi, Flexform, Knoll, Depadova, Zanotta o Vitra, la nostra col·lecció ofereix totes les eines necessàries per a donar a cada projecte un disseny a la vegada contemporani, pràctic i profundament personalitzat. A més a més, oferim assessorament dels nostres experts en disseny d’interiors i un servei d’entrega i muntatge de qualitat per a què els nostres clients rebin un servei integral durant tot el procés.

on som?

 
Els valors de la nostra feina són la vocació per la professionalitat i la confiança
 

 
LOGO.jpg

info de la botiga

Carrer de Còrsega, 284 •08008 Barcelona• Tel. 934 151 212• https://enlineabarcelona.com

Horari:

Dilluns a divendres de 09.45 a 13.45 i de 16.30 a 20.00 hores.

Dissabte de 10.00 a 14.00 hores.

11828693_401119933416340_666469928572398755_n.jpg
 

Estem especialitzats en…

SERVS3.jpg

Mobles de disseny per particulars

La combinació del nostre estudi de disseny amb el showroom, perfectament integrast, ens permet facilitar l’elecció de peces i objectes, oferint assessorament i productes adaptats a cada espai i a cada necessitat.

Durant els nostres 27 anys d’historia sempre hem destacat per ser capaços d’oferir el millor servei de distribució de mobles de disseny interioristes i per treballar en totes les situacions possibles per a conseguir desenvolupar cada projecte de la manera més efectiva.


Mobles de disseny per a professionals

Com a distribuïdors de més de 70 firmes i representants en exclusiva de més de 10 marques internacionals, tenim entre els nostres clients a grans interioristes de tot el món i per a ells oferim un servei d’assessorament personalitzat.

La nostra experiència en el sector ens permet oferir la màxima col·laboració als professionals de l’interiorisme en la realització dels seus projectes de disseny.

SERVS1.jpg

Assessorament de producte

Actualment el mercat de mobiliari és molt ampli. Amb més de 25 anys d’experiència en el sector podem preparar-te una selecció d’opcions personalitzada seguint els teus interessos i necessitats. El nostre catàleg online és només una petita mostra de les infinites propostes que podem oferir. No dubtis en consultar al nostre equip. Podem treballar amb referències d’estil, marca, dissenyador, època, emoció o interessos.


La nostra oferta


On som?

Carrer de Còrsega, 284 •08008 Barcelona• Tel. 934 151 212•

 

Vols més informació?