gremiHàbitat

View Original

Ergonomika

Especialistes en l’ergonomia del seure


A Ergonomika trobarem tot tipus de solucions per a seure confortablement. Des de cadires ergonòmiques fins a butaques de relax o seients especials. Aquesta és una botiga on els problemes a l’hora de seure, sigui quina sigui la seva activitat o complexió anatòmica, tenen solució.



qui som?

Ergonomika és un nou concepte de botiga pensada per a poder resoldre tots els problemes del seure. Som “els especialistes en l’ergonomia del seure”.

Va ser a finals dels anys 90 que vàrem començar a especialitzar-nos en el camp de l’ergonomia del seure. Hem seguit nombrosos seminaris d’ergonomia, com ara l’oficial de tècnic superior en ergonomia i psicosociologia, i seguim, assíduament, les publicacions més rellevants del sector.

També hem elaborat el nostre propi seminari d’ergonomia per ajudar a “seure com cal” als usuaris de les nostres cadires. En la confecció d’aquest curs ens assessoraren l’escola de fisioteràpia de la FUB de Manresa, de reconegut prestigi a nivell de tot l’estat espanyol.

El nostre projecte ergonogastronòmic, en el qual van col·laborar l’escola d’Hosteleria JOVIAT, d’on han sortit rellevants xefs actuals (Jordi Cruz n’és un exemple), i el Celler de Can Roca (millor restaurant del món 2013), va donar com a resultat la nostra “exclusiva” gamma de cadires K3 (models d’oficina adaptats al menjador), que sublimen la litúrgia gastronòmica de cada àpat.

Amb tot això, hem aconseguit presentar en un sol espai totes les solucions del seure, basant-nos actualment amb les que podríem qualificar com les millors marques de cadires i butaques que, cadascuna dins la seva especialitat, es troben en el mercat internacional.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

París, 43 •08029 Barcelona• Tel. 934 195 066• https://www.ergonomika.es

Horari:
De dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 20.00 hores.
Dissabte, de 10.00 a 14.00 hores.


Som especialistes

A Ergonomika hem pensat en totes les maneres de seure i d’estar en una cadira. Tenim totes les solucions ergonòmiques per fer del seure una experiència que s’adapti a la teva manera de ser.


Ergonomia a l’oficina



Butaques ergonòmiques


Ergonomia dinàmica


Ergonomia a la taula


Ergonomia tècnica

Ergonomia ortopèdica


Complements ergonòmics


Vols demanar una cita?

Escriu-nos, explica’ns les teves necessitats i quedem un dia. T’atendrem com et mereixes.

See this form in the original post

On som?

Carrer de París, 43 •08029 Barcelona• Tel. 934 195 066

See this map in the original post