gremiHàbitat

View Original

Facil Mobel Granollers

Els mobles de la teva llar, a mida


Facil Mobel és una cadena de 16 botigues de mobiliari modular a mida. A més, són fabricants, cosa que fa que el resultat final dels seus productes sigui de gran qualitat.


Per què escollir-nos?

Per què escollir-nos per moblar casa teva? Descobreix-ho en el nostre vídeo.


qui som?

FACIL Mobel neix fa més de 35 anys com una petita empresa d'emprenedors, però actualment comptem amb 16 botigues més d'1equip de gent entusiasta i ben formada.

El nostre valor: la fàbrica de mobles a mida

La nostra cadena de muntatge, totalment automatitzada, és el resultat de l'interès de FACIL Mobel per mantenir-se sempre a l’avantguarda de les tecnologies de producció per optimitzar cada fase productiva i aconseguir així el perfecte moble a mida.

Però no només compta la nostra maquinària. El nostre equip completa lògicament la calor humana completa el tàndem per a aconseguir que cada procés de producció sigui rigurosament analitzat i controlat pel nostre personal, altament qualificat, gràcies al qual et podem oferir una garantia total, sense por a equivocar-nos.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de Roger de Flor, 47 •08401 Granollers• Tel. 938794583• https://www.facilmobel.es/

Horari:
De dilluns a dissabte de 10.00 a 13.30 i de 16.30 a 20.30 hores.


Una oferta completa
per a la teva llar

Creem perfectes habitacions de nen i nena, obtenint com a resultat el lloc idoni on se sentin còmodes mentre estudien, descansen o juguen. El nostre equip de disseny s'ha especialitzat en idear mobles multifuncionals que creixen i es transformen adaptant-se als gustos i necessitats de qualsevol edat.

L'objectiu dels dissenyadors de FACIL Mobel es basa en la creació de mobiliari polivalent: armaris que aprofiten l'espai al màxim, lliteres, llits dobles, escriptoris, llits abatibles per guanyar funcionalitat en els dormitoris, armaris corredissos i molt més.

A tots ens agradaria poder organitzar i guardar la roba de forma còmoda i amb amplitud. De vegades no disposem d'un armari prou gran i aprofitat per a disposar tota la roba que tenim Amb FACIL Mobel convertiràs el teu somni en realitat i per fi tindràs un espectacular vestidor.

Si comptes amb una petita habitació a la qual no fas un ús concret o una part sense utilitzar al dormitori principal, no ho dubtis i crea un vestidor que t'ajudi a organitzar de forma còmoda tota la roba.

Junts pensarem l'armari que necessites per guardar, emmagatzemar i desar les teves peces, calçat i accessoris. Adeqüem zones amb prestatges, barres, rails, sabaters, per als teus abrics llargs o la roba d'hivern.

Per a qualsevol tipus de situació: els moments de relax, compartir amb amics o família, menjars, etc. el teu saló a mida el trobaràs a FACIL mobel.

Mobles per a TV, biblioteques, espais de guardat, prestatgeries, aparadors i vitrines, taules i cadires de menjador i tot el que necessitis per projectar en el teu saló ho tens a FACIL Mobel. Descobreix tot el que podem fer per la teva saló i menjador.

El dormitori és per a molts de nosaltres el lloc favorit de casa nostra i no és per menys, ja que és el lloc on descansem, ens vam relaxar i vam dormir. Durant el dia ha de ser una estada lluminosa però a la nit ha de ser fosca i silenciosa.


Així fabriquem els nostres mobles

La nostra cadena de muntatge, totalment automatitzada, és el resultat de l'interès de FACIL Mobel per mantenir-se sempre actualitzat en les tecnologies de producció i optimitzar en cada fase productiva aconseguint el perfecte moble a mida.


La nostra oferta


On som?

Carrer de Roger de Flor, 47 •08401 Granollers• Tel. 938 794 583

See this map in the original post

Vols més informació?

See this form in the original post