Facil Mobel Ronda Sant Antoni

Els mobles de la teva llar, a mida


Facil Mobel és una cadena de 16 botigues de mobiliari modular a mida. A més, són fabricants, cosa que fa que el resultat final dels seus productes sigui de gran qualitat.


Captura de Pantalla 2019-05-19 a les 19.04.51.png

Per què escollir-nos?

Per què escollir-nos per moblar casa teva? Descobreix-ho en el nostre vídeo.


 

qui som?

FACIL Mobel neix fa més de 35 anys com una petita empresa d'emprenedors, però actualment comptem amb 16 botigues més d'1equip de gent entusiasta i ben formada.

El nostre valor: la fàbrica de mobles a mida

La nostra cadena de muntatge, totalment automatitzada, és el resultat de l'interès de FACIL Mobel per mantenir-se sempre a l’avantguarda de les tecnologies de producció per optimitzar cada fase productiva i aconseguir així el perfecte moble a mida.

Però no només compta la nostra maquinària. El nostre equip completa lògicament la calor humana completa el tàndem per a aconseguir que cada procés de producció sigui rigurosament analitzat i controlat pel nostre personal, altament qualificat, gràcies al qual et podem oferir una garantia total, sense por a equivocar-nos.

on som?

 
 
 
Tecnologia d’avantguarda de fabricació + gran equip professional: un binomi que dóna com a resultat uns mobles de gran qualitat
 

 
LOGO.jpg

info de la botiga

Ronda Sant Antoni, 47 • 08011 Barcelona • Tel. 934 235 807 • https://www.facilmobel.es/

Horari:
De dilluns a dissabte de 10.00 a 13.30 i de 16.30 a 20.30 hores.

 

Una oferta completa
per a la teva llar

Captura+de+Pantalla+2019-05-19+a+les+17.27.17.jpg

Juvenils

Creem perfectes habitacions de nen i nena, obtenint com a resultat el lloc idoni on se sentin còmodes mentre estudien, descansen o juguen. El nostre equip de disseny s'ha especialitzat en idear mobles multifuncionals que creixen i es transformen adaptant-se als gustos i necessitats de qualsevol edat.

L'objectiu dels dissenyadors de FACIL Mobel es basa en la creació de mobiliari polivalent: armaris que aprofiten l'espai al màxim, lliteres, llits dobles, escriptoris, llits abatibles per guanyar funcionalitat en els dormitoris, armaris corredissos i molt més.

Captura de Pantalla 2019-05-19 a les 17.30.42.png

Armaris i vestidors

A tots ens agradaria poder organitzar i guardar la roba de forma còmoda i amb amplitud. De vegades no disposem d'un armari prou gran i aprofitat per a disposar tota la roba que tenim Amb FACIL Mobel convertiràs el teu somni en realitat i per fi tindràs un espectacular vestidor.

Si comptes amb una petita habitació a la qual no fas un ús concret o una part sense utilitzar al dormitori principal, no ho dubtis i crea un vestidor que t'ajudi a organitzar de forma còmoda tota la roba.

Junts pensarem l'armari que necessites per guardar, emmagatzemar i desar les teves peces, calçat i accessoris. Adeqüem zones amb prestatges, barres, rails, sabaters, per als teus abrics llargs o la roba d'hivern.

Captura de Pantalla 2019-05-19 a les 17.53.56.png

Sales i menjadors

Per a qualsevol tipus de situació: els moments de relax, compartir amb amics o família, menjars, etc. el teu saló a mida el trobaràs a FACIL mobel.

Mobles per a TV, biblioteques, espais de guardat, prestatgeries, aparadors i vitrines, taules i cadires de menjador i tot el que necessitis per projectar en el teu saló ho tens a FACIL Mobel. Descobreix tot el que podem fer per la teva saló i menjador.

Captura de Pantalla 2019-05-19 a les 17.56.51.png

Dormitoris

El dormitori és per a molts de nosaltres el lloc favorit de casa nostra i no és per menys, ja que és el lloc on descansem, ens vam relaxar i vam dormir. Durant el dia ha de ser una estada lluminosa però a la nit ha de ser fosca i silenciosa.


Així fabriquem els nostres mobles

La nostra cadena de muntatge, totalment automatitzada, és el resultat de l'interès de FACIL Mobel per mantenir-se sempre actualitzat en les tecnologies de producció i optimitzar en cada fase productiva aconseguint el perfecte moble a mida.


La nostra oferta


On som?

Ronda Sant Antoni, 47 • 08011 Barcelona • Tel. 934 235 807

 

Vols més informació?