Ferran i Jordi

Més que interiorisme


“Posem tota la nostra creativitat, experiència i il·lusió en cadascun dels nostres projectes per aconseguir aquell espai únic que tots desitgem.”

Francesc Mañalich.
Interiorista.


home1.jpg

 

qui som?

Ferran & Jordi neix al 1964 creixent amb solidesa i aconseguint ràpidament un reputat nom dins de l’àmbit del disseny d’interiors a Barcelona.

Al 1987, l’interiorista i decorador Francesc Mañalich, es fa càrrec de l’empresa, millorant els criteris i conceptes, mantenint el gust i prestigi de la firma.

Ferran i Jordi duem a terme projectes d'arquitectures d'interior, on ens encarreguem de transformar els espais fent realitat els seus necessitats dels nostres clients.

on som?

 
 
 
Posem tota la nostra creativitat, experiència i il·lusió en cadascun dels nostres projectes per aconseguir aquell espai únic que tots desitgem
— Francesc Moñalich, interiorista
 

 
LOGO.jpg

info de la botiga

Carrer de Pàdua, 91 •08006 Barcelona• Tel. 932 003 338• Wsap 667 468 844

http://ferranijordi.com

Horari: De dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores.

FACHADA.jpg
 

Estem especialitzats en…

SERVS3.jpg

A Ferran & Jordi realitzem projectes d’arquitectura d’interior, on ens encarreguem de transformar els espais fent realitat les necessitats dels nostres clients. Els serveis que s’ofereixen comprenen des d’un intercanvi d’opinions, assessorament o pressupost, fins a instal·lacions a tots els nivells per tal de decorar, habilitar, rehabilitar, reformar, construir o restaurar una part de l’espai o la total realització d’un projecte integral d’interiorisme, amb l’assessorament de professionals arquitectes i aparelladors, en cas necessari.


SERVS2.jpg

Hi ha peces que són difícils o impossibles de reemplaçar, així com antiguitats o objectes singulars. Afins a conservar allò insubstituïble, i de la mà d’experts artesanals, realitzem restauracions de mobles, daurats i policromies, pintura sobre tela o mural, porcellanes, metalls i vidres.

Preservar espais del pas del temps, rehabilitar i restaurar, recuperant tot l’esplendor que requereixen, és un dels serveis que oferim, abarcant des de l’assessorament fins l’execució i supervisió de tot el procés de restauració.

SERVS1.jpg

Les textures, els materials, els teixits, els colors, la il·luminació… fan de tot el conjunt, espais que transmeten sensacions, calidesa i elegància. Seguint la nostra filosofia de tenir cura fins l’últim detall en el disseny d’interiors, oferim un anàlisi previ de l’espai per obtenir uns resultats afins a la personalitat del client i sempre buscant un fil conductor que segueixi la mateixa idea del projecte d’interiorisme fins aconseguir una definició completa del mateix.


La nostra oferta


On som?

Carrer de Pàdua, 91 •08006 Barcelona• Tel. 932 003 338• Wsap 667 468 844

 

Vols més informació?