Gancedo

75 anys de fibra sensible


La història de Gancedo comença en una botiga de venda i distribució de tèxtils de disseny, amb l’objectiu de popularitzar la qualitat i el bon gust en els entapissats per tota la llar. L’èxit rotund del negoci familiar ha propulsat a Gancedo fins a convertir-se en un referent del disseny de tèxtils en l'àmbit nacional i internacional. Durant generacions, han inspirat i ajuntat a dissenyadors i artistes d’alt nivell, creant col·leccions úniques i selectes per a tots els gustos.


nomada-derecho-arriba.jpg

Les millors gal·les per la teva llar


 

qui som?

A Gancedo som líders en interiorisme tèxtil. Des de 1945, dissenyem, editem, fabriquem i comercialitzem teles, papers pintats, catifes, cortines i molt més. Tot, per a teixir relacions úniques entre cada vegada més persones i els espais on es desenvolupa la seva vida.

Creem els nostres propis dissenys i col·laborem amb alguns dels creadors més influents de l'escena contemporània. Produïm en la nostra pròpia fàbrica, on mantenim viu el nostre apassionant ofici i la vocació pel perfeccionisme.

Atresorem amb orgull un coneixement artesà que aporta a cada peça un valor únic. Una meticulosa manufactura fruit d'un control absolut i una relació directa amb cada fase del procés.

on som?

 
 

 
LOGO.PNG

info de la botiga

Rambla de Catalunya, 97• 08008 Barcelona•

Tel. 932 152 108 https://gancedo.com

Horari: De dilluns a divendres, de 09.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

Anotació 2020-09-08 105054.png
 

Un llegat cosit a les teles

 
 
José Gancedo Otero

José Gancedo Otero

L’any 1945, José Gancedo Otero i el seu germà Bernardo van fundar a Barcelona molt més que una botiga de teles per a decoració. Van inaugurar una cultura de servei, qualitat i passió pel disseny que ens ha acompanyat fins avui.

Durant la segona meitat de segle, el treball ben fet va portar amb si l'expansió nacional. No sols comercial, també creativa: el 1969 la marca creava el seu propi estudi de disseny de teles. Gancedo començava a llançar col·leccions pròpies cada temporada.

 
 
 
familiagancedo.jpg

Avui dia, la tercera generació de la família lidera la marca amb el mateix esperit creatiu, innovador i emprenedor. Portant l'experiència Gancedo a nous mercats internacionals, amb una sòlida presència a Llatinoamèrica. Emprenent projectes de gran escala. Expandint el seu ecosistema de relacions amb el disseny internacional del més alt nivell.

 

Dissenys que signifiquen molt

Defensem una cultura tèxtil lligada al disseny líder més inspirador. Conreem una sensibilitat única per a captar les tendències i les estètiques atemporals que avui donen forma als espais. Ens obrim al món que ens envolta, col·laborant amb creadors influents de tots els àmbits per a crear peces inèdites i especials.

 
Anotació 2020-09-08 112229.png

Canigou

Col·lecció inspirada en la fauna i flora del massís del Canigó, situat al cor dels Pirineus.

La gamma de colors comprèn les tonalitats marrons, càlides, roses i verdes, complementades amb altres més neutres.

 

Chromatic

Col·lecció composta per una gamma de teles increïblement resistents i duradores.

Inclou dissenys de diferents acabats i textures en 111 fabuloses combinacions de color, actuals i en tendència.

gancedo chromatic.png
 
gancedo vitral.png

Vitral

Col·lecció de teixits ignífugs amb un disseny geomètric inspirat en l’art cubista.

Quadrats, rectangles i triangles articulats en unes curoses combinacions de colors i patrons únics.

vitral-derecha-arriba.jpg
 

Malibú Wallpapers

Recopilació de patrons “setanters” d’origen futurista. Sense por a trencar els convencionalismes i afegint detalls geomètrics, ètnics i psicodèlics que generen sorprenents efectes visuals.

Els estampats juguen un paper principal que desborda la imaginació.

gancedo malibú yes.png

On som?

Rambla de Catalunya, 97• 08008 Barcelona• Tel. 932 152 108

 

Vols més informació?