Green Mobiliari

Disseny i qualitat al teu abast


A Green Mobiliari t’assessoren i et brinden l’oportunitat d’omplir la teva llar amb mobiliari exclusiu dissenyat pel seu equip de professionals. A Green, cada peça està confeccionada amb materials de qualitat i ideades per crear estances modernes i confortables. I el que més ens agrada: ens asseguren que tots els productes s’adaptaran a les teves necessitats.


complementos-700x460.jpg

Una selecta col·lecció de productes dissenyats per a tu


 

qui som?

Amb més de 40 anys d’història, ​​Green Mobiliari s’ha convertit en un referent en el sector del moble a Barcelona.

A través d’una atenció i assistència personalitzada, li oferim l'experiència i qualitat que es mereix per omplir la seva llar.

Ja sigui escollint del nostre catàleg de productes exclusius o bé adaptant els nostres dissenys a les seves necessitats, ens assegurem que trobi el producte perfecte per a cada ocasió.

on som?

 
 
 
A través d’una atenció i assistència personalitzada, posem al teu abast la nostra professionalitat
 

 
logo.png

info de la botiga

Carrer de Rocafort, 93 •08015 Barcelona• Tel. 933 252 290• http://greenredbarcelona.com/

Horari:
De dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 i de16.30 a 20.30 hores
Dissabtes, de 10.00 a 13.30 i de16.30 a 20.30 hores

fachada.jpg
 

Què t’oferim?

Assessorament

Posem a la teva disposició decoradors, interioristes, arquitectes, aparelladors, enginyers, i altres professionals del sector. El nostre objectiu és guiar-te i ajudar-te en el desenvolupament dels teus projectes d’interiorisme

Garantia i qualitat

Tots els nostres productes han estat dissenyats pel nostre equip de professionals, utilitzant materials d’alta qualitat. El resultat són mobles moderns i duradors que s’ajusten perfectament a la teva llar.

thumbs_sal-amb-6.jpg

Atenció personalitzada

El client és la nostra prioritat i per això et volem fer sentir com a casa. A Green Mobiliari t’oferim assistència completa per a qualsevol tràmit. Ja sigui trobar el sofà perfecte o renovar el menjador sencer, estarem a la teva disposició.

comedores-700x460.jpg

Dissenys exclusius

Amb l’experiència d’un artesà i la creativitat d’un dissenyador, Green Mobiliari posa al teu abast peces d’interiorisme úniques i inigualables.


Sí, tenim outlet

Les nostres galeries estan en constant canvi i renovació. Per oferir-te encara més catàleg i oportunitats, tens a la teva disposició el nostre outlet replet d’ofertes en mobles i decoració de qualitat.


On som?

Carrer de Rocafort, 93 •08015 Barcelona• Tel. 933 252 290

 

Vols demanar una cita?

Escriu-nos, explica’ns les teves necessitats i quedem un dia. T’atendrem com et mereixes.