gremiHàbitat

View Original

Instal·lacions Fogasel

Tu somia, nosaltres els vam construir

Apostamos claramente por un futuro sostenible, proponemos a nuestros clientes soluciones, a nivel industrial y domestico, para la optimización de sus instalaciones.



qui som?

Instal·lacions Fogasel és una empresa instal·ladora autoritzada, d'acord amb la legislació vigent, especialitzada en la realització de tot tipus d'instal·lacions. Comptem amb uns mitjans i equip de professionals altament qualificats per a la realització de tot tipus de treballs en el nostre camp d'especialització.

Producte de la necessitat d'oferir un servei integral als nostres clients disposem d'un departament propi d'enginyeria format per personal altament qualificat per donar en tot moment el màxim servei als nostres clients.

En Instal.lacions Fogasel apostem clarament per un futur sostenible i de respecte pel medi ambient, en conseqüència des del nostre departament d'enginyeria i comptant amb la dilatada experiència professional del nostre equip d'instal·ladors, oferim als nostres clients solucions i assessorament per aconseguir la màxima optimització i eficiència de les seves instal.lacions.




on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de Mallorca, 27 Polígono Industrial Can Canals •08192 Sant Quirze del Vallés• Tel. 937 170 168• http://www.fogasel.com/index.php

Horari:


Estem especialitzats en…

Instal·lacions i manteniment

Som instal·ladors autoritzats que duem a terme totes les activitats que oferim als nostres clients.

Enginyeria

Oferim als nostres clients un servei integral de les seves necessitats. Assessorem, projectem, supervisem l'execució de l'obra i ens encarreguem de la legalització davant els organismes oficials corresponent.

Eficiència energètica

Apostem clarament per un futur sostenible, proposem als nostres clients solucions, a nivell industrial, comercial i domèstic, per a l'optimització de les seves instal·lacions.

Construcció i reformes integrals

Realitzem tot tipus de reformes per a la seva comunitat de veïns, habitatge o negoci. Ens encarreguem de tot el procés, oferint als nostres clients un servei integral.


La nostra oferta


On som?

Carrer de Mallorca, 27 Polígono Industrial Can Canals •08192 Sant Quirze del Vallés• Tel. 937 170 168•

See this map in the original post

Vols més informació?

See this form in the original post