Ismoble

Botiga de mobles de disseny i d'interiorisme


Som una botiga de mobles de disseny modern amb una personalitat diferent i amb més de 40 anys dedicats al disseny d'interiors i de mobles.



 

qui som?

A Ismoble volem que les teves idees es facin realitat. T'ajudarem a triar la millor solució per casa teva, t'assessorarem des de la distribució dels mobles, i fins als detalls finals com cortines, catifes, il·luminació, colors i papers de paret. Per això t'oferim diversos serveis professionals i treballem amb una gran varietat de firmes d'arreu per oferir-te una àmplia selecció de productes, dissenys, solucions i gamma de preus.

on som?

 
 
 

logo-light.png

info de la botiga

Carrer Dionís Puig, 15 •08400 Granollers•

Tel. 938 402 918 http://www.ismoble.com

Horari: Dilluns a divendres de 09.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores

dissabte de 17.00 a 20.30 hores

fachada.JPG
 

Així és la nostra oferta

Els nostres Serveis

interiorista.jpg
projectes.jpg

PROJECTES PERSONALITZATS

Sabem valorar les possibilitats dels espais per treure'n les millors distribucions. Captarem els vostres desitjos i us els presentarem en forma de propostes de línies senzilles, espais amplis, formes depurades i ambientacions personals.

UN EQUIP D'INTERIORISTES

Us assessorarem sense compromís en tots els sentits i respondrem els dubtes de qualsevol producte. Sempre trobareu el mateix equip de persones en Joan, la Núria i en Marc al vostre servei des del pressupost fins a la post-venta.

pressupost.jpg

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

A Ismoble t'assessorarem, plantejarem l'idea i et farem un pressupost a la mida i sense cap compromís, pensat-ho! I sinó et convenç?
Doncs en parlem i valorem altres alternatives i refem el pressupost.

disseny.jpg

LES MILLOR FIRMES I FABRICANTS

A Ismoble no som una franquícia, ni formem part de cap grup. Som una botiga independent que treballa amb una gran varietat de firmes d'arreu per oferir-te una amplia selecció de productes, dissenys, solucions i gama de preus.

mides.jpg

CONFIRMEM LES MESURES A CASA

Si el producte va ajustat venim a casa teva a confirmar bé les mesures de l'espai, així assegurem que el moble queda perfecte i a la mida. Comentem in-situ els detalls tècnics d'acabat i les solucions a possibles problemes.

financia.jpg

FINANÇAMENT A LA MIDA I GRATUÏT

Oferim varies possibilitats de finançar els vostres mobles, des de 6 mesos gratuïtament i sense interessos , fins a 12 o 24 mesos amb l'interes mínim per vosaltres i sense treuren cap benefici, no som un banc! et donem un servei.

muntage.jpg

MUNTATGE PROFESSIONAL

Treballem des de fa més de 30 anys amb el mateix equip de muntadors professionals, que coneixen tots els productes i els seus detalls de muntatge. I que interpreten perfectament l'idea del projecte per fer-l'ho realitat a casa teva.

botiga_online.jpg

BOTIGA ONLINE I ATENCIÓ EN LINEA

Disposem d'una botiga online on trobareu una selecció dels productes més representatius, per comprar còmodament des de casa. Qualsevol consulta ens la podeu fer arribar per mail i us informarem detalladament i assessorarem.

transport.jpg

TRANSPORT PROPI FINS A CASA TEVA

El mateix equip de muntadors professionals s'encarrega de fer-te arribar i d'instal·lar els productes a casa teva, des de una cadira fins a tota una casa, de forma gratuïta en la majoria dels casos i sense deixar-te cap residu.



On som?

Carrer Dionís Puig, 15 •08400 Granollers• Tel. 938 402 918

 

Vols més informació?