gremiHàbitat

View Original

MacMobles Lindez

Mobiliari i decoració fàcils


A MacMobles Lindez s’encarreguen de fer que renovar el mobiliari de casa teva sigui fàcil i còmode, assegurant sempre la millor qualitat. A la botiga, a més de trobar mobles per a tots els gustos i butxaques, trobaràs els millors experts en interiorisme que t’assessoraran i t’ajudaran de forma personalitzada perquè la teva elecció sigui la més adequada i completa possible.



qui som?

A MacMobles Lindez la nostra prioritat sempre és oferir als nostres clients la millor opció ajustada a les seves necessitats. Per això posem a la teva disposició un equip amb més de 150 professionals, dedicats a orientar-te i ajudar-te a trobar el producte que necessites de forma fàcil i satisfactòria.

No només tenim un innovador catàleg de mobilirari de disseny, sinó que també ens encarreguem d’adaptar totes les peces de la nostra col·lecció a les mides de casa teva i a l’estil personal que busques per a cada estança.

El nostre objectiu és que el client s'emporti un record gratificant, avalat pel compromís, el tracte personalitzat dels nostres professionals i per la qualitat i la innovació dels nostres productes i propostes.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Rambla Egara, 63•08224 Terrassa •937 804 739
https://macmobles.com

Horari:
De dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.
Dissabte, de 9.30 a 13.30 hores.


Serveis de confiança

Sigui quin sigui el projecte que tens en ment, a MacMobles Lindez et volem posar fàcil realitzar-lo. Nosaltres ens encarreguem d’assessorar-te i donar-te tots els recursos necessaris per a complir els teus somnis amb totes les garanties d’un equip professional.


Productes i solucions per a tots

La tranquil·litat i el benestar en una llar depèn molt de la seva decoració i l'ambient que genera. A les nostres botigues trobaràs el mobiliari i l’inspiració que necessites per transformar les teves estances en espais de qualitat.

MOBLES TV

BUFETS

TAULES

SOFÀS

CADIRES

BUTAQUES

ADULT

JUVENIL


On som?

Rambla Egara, 63•08224 Terrassa •937 804 739

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post