MacMobles Rovira

Mobiliari i decoració fàcils


A MacMobles Rovira s’encarreguen de fer que renovar el mobiliari de casa teva sigui fàcil i còmode, assegurant sempre la millor qualitat. A la botiga, a més de trobar mobles per a tots els gustos i butxaques, trobaràs els millors experts en interiorisme que t’assessoraran i t’ajudaran de forma personalitzada perquè la teva elecció sigui la més adequada i completa possible.


La botiga de mobles que t’ajuda a tu i la teva llar


 

qui som?

A MacMobles Rovira la nostra prioritat sempre és oferir als nostres clients la millor opció ajustada a les seves necessitats. Per això posem a la teva disposició un equip amb més de 150 professionals, dedicats a orientar-te i ajudar-te a trobar el producte que necessites de forma fàcil i satisfactòria.

No només tenim un innovador catàleg de mobilirari de disseny, sinó que també ens encarreguem d’adaptar totes les peces de la nostra col·lecció a les mides de casa teva i a l’estil personal que busques per a cada estança.

El nostre objectiu és que el client s'emporti un record gratificant, avalat pel compromís, el tracte personalitzat dels nostres professionals i per la qualitat i la innovació dels nostres productes i propostes.

on som?

 
 
 
Brindem idees i productes únics per crear l’espai ideal
 

 
logo-web-macmobles rovira.png

info de la botiga

Carrer de Barcelona, 338•08620 St Vicenç dels Horts •936 561 057
https://macmobles.com

Horari:
De dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.
Dissabte, de 9.30 a 13.30 hores.

Anotaci%C3%B3+2020-03-17+115255.jpg
 

Serveis de confiança

Sigui quin sigui el projecte que tens en ment, a MacMobles Rovira et volem posar fàcil realitzar-lo. Nosaltres ens encarreguem d’assessorar-te i donar-te tots els recursos necessaris per a complir els teus somnis amb totes les garanties d’un equip professional.

Finançament

Descobreix i beneficia’t de les opcions de finançament que MacMobles ha creat per tu. Consulta’ns i pren-te el temps que necessitis per triar la millor opció.

image.jpg

Transport

Quan tinguis el producte que necessites, nosaltres mateixos te’l portem allà on siguis. Disposem d’un equip de transportitstes i muntadors qualificats que instal·laran el mobiliari a casa teva.

Assesorament integral

Des que entres a la botiga fins que tens el moble a casa teva, a MacMobles rebràs assessorament complet i personalitzat. Consells estètics, presa de mesures, conceptualització, distribució… Tot el que et calgui.


Productes i solucions per a tots

La tranquil·litat i el benestar en una llar depèn molt de la seva decoració i l'ambient que genera. A les nostres botigues trobaràs el mobiliari i l’inspiració que necessites per transformar les teves estances en espais de qualitat.

Gant-10.jpg

Menjadors i sales

MOBLES TV

BUFETS

TAULES

 
161-ADELA.jpg

Seients

SOFÀS

75-VASARI.jpg
81-CAMELIA.jpg
79-DECO.jpg
74-DOMUS.jpg
78-MODENA.jpg

CADIRES

BUTAQUES

 

Dormitoris

ADULT

443-SIENA-23.jpg
866-CAPRI-05.jpg

JUVENIL


On som?

Carrer de Barcelona, 338•08620 St Vicenç dels Horts •936 561 057

 

Vols demanar cita?