gremiHàbitat

View Original

Maes Mobel

Solucions per a totes les butxaques


No et deixis enganyar per les aparences. En aquesta petita botiga de Sant Andreu hi caben un sense fi de possibilitats per moblar i transformar la teva llar. Maes Mobel va ser fundada per professionals del sector amb una llarga trajectòria en venda i fabricació de mobles, però també en interiorisme i decoració. Així doncs, a la seva botiga ofereixen solucions integrals per canviar casa teva de cap a peus a un preu que et sorprendrà.



qui som?

MAES MOBEL, ve avalada amb més de 40 anys d´experiència dins el ram del moble. Des de sempre ens hem caracteritzat en l'atenció als nostres clients, amb estudis dels seus espais, donant-los un toc d'actual de decoració i interiorisme.

Els nostres projectes sempre són personalitzats per a cada client, en funció de les vostres necessitats i satisfaccions estètiques.

Som una empresa familiar amb l'experiència i alhora la modernitat dels nostres joves valors. Us oferim la nostra orientació i la nostra exposició de mobles en diferents estils, menjadors, dormitoris, solucions en ambients juvenils, rebedors, armaris a mida, sofàs, mobiliari de cuina i bany, etc…

També equips de descans, llits articulats, matalasseria, canapes. I per descomptat mobiliari auxiliar, estudi, il·luminació i elements decoratius.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de la Concepció Arenal, 103• 08027 Barcelona• Tel. 933 402 512

Horari: De dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores.


Què opinen els nostres clients?

Ens apassiona la nostra feina i volem que tots els nostres clients surtin amb un somriure i una bona compra. Per això, volem deixar que ells mateixos donin la seva paraula.

Imma Garrido

Antonio Pozo García

Daniel Carvajal

Jordi Codina

Ya he contratado con ellos dos habitaciones y volveré sin duda. Muy profesionales.

Excelente trato, son muy profesionales y tienen soluciones para todo tipo de bolsillos. Los recomiendo 100%. Hemos podido diseñar todo el mobiliario de nuestro hogar. Y los más importante, todo en los plazos previstos!

Lo mejor de esta tienda son sus vendedores, tanto Sergi como Eduard se nota que son auténticos profesionales de mueble.

Experiencia y trato inmejorable, muy profesionales.


La nostra selecció

Troba el moble que buscaves, inspira’t a redecorar la teva llar o consulta’ns per realitzar un projecte.


On som?

Carrer Concepció Arenal, 103• 08027 Barcelona• Tel. 933 402 512

See this map in the original post

Vols més informació?

See this form in the original post