gremiHàbitat

View Original

Mobles Cáceres

Els mobles de confiança de la vila de Gràcia


A la vila de Gràcia de Barcelona, i des del 1941, hi ha una de les botigues de mobles més emblemàtiques del barri: Mobles CáceresTres generacions de moblistes que al llarg de 76 anys s’han dedicat a oferir les millors propostes qualitat-preu en mobles i decoració.


qui som?

Som una empresa familiar fundada el 1941. Des de llavors i a través de tres generacions, ens hem dedicat a oferir les millors propostes qualitat-preu en mobles i decoració.

Amb el pas dels anys hem anat implementant nous formats, noves tendències, actualitzant en tot moment la nostra proposta a mobles a mida.

Comptem amb una àmplia experiència en mobles per a la llar, l'oficina i tota mena d'ambient amb dissenys personalitzats i a un preu assequible.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer Terol, 19•08012 Barcelona• Tel. 932 136 284 http://mueblescaceres.com/

Horari:
De dilluns a divendres de  9.30 – 13.30 i de 16.00 a 20.00 hores.
Dissabtes: de 10.00 a14.00 i de 17.00 a 20.30 h

de juny a setembre tardes tancat


Els nostres valors

Projectes personalitzats gratuïts i sense compromís.

Finançament acord a les seves necessitats i sense interessos.

Disposem d’un servei propi i professional de transport i muntatge.


La nostra oferta


Una mica d’història?

El fundador de Mobles Cáceres va ser Genaro Cáceres, el qual va començar el negoci en una petita botiga al carrer de Terol, 19. Anys després va incorporar-hi un local adjacent del carrer de Verdi, que va fer engrandir la botiga inicial. Els primers anys, cada dia portava el carro de cavalls que guardava a Sarrià i, amb el seu fill Josep i un operari, servien els mobles als diferents domicilis.

Al 1972, el seu fill, Josep Cáceres, va prendre el relleu al capdavant de l’empresa. Als anys 80 va incorporar nous locals d’exposició del carrer de Terol, 10 i 15, a la plaça de la Revolució, 5 (primer com a magatzem i després com a exposició) i a la plaça de la Revolució, 9-11. Posteriorment es va traslladar el magatzem a la seva ubicació present, al carrer del Torrent de l’Olla, 109.

Actualment dirigeix el negoci la seva filla, Carme Cáceres, tot seguint el llegat familiar. I una quarta generació ja està traient el cap…

L’antiga façana del carrer de Terol va ser el centre de la nostra publicitat

La façana antiga de la nostra botiga a la Plaça de la Revolució 5.

Façana antiga al carrer Terol 15. Els cotxes inundaven els carrers. Eren altres temps…


On som?

Carrer Terol, 19•08012 Barcelona• Tel. 932 136 284

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post