gremiHàbitat

View Original

Mobles Casas

Al teu servei des de 1897


Mobles Casas és una empresa de mobiliari artesanal amb 123 anys d’experiència. Les seves arrels en l’ebanisteria i l’artesania tradicional s’han traduït a l’era moderna com a una filosofia de fabricació lenta, posant cos i ànima en cada prodcute per a que sigui la peça ideal per a cada client.



qui som?

Mobles Casas és una empresa centenària —gestionada actualment per la 4ª generació— dedicada des del 1897 a l'interiorisme.

El nostre aprenentatge prové del mètode artesanal de l'ebenisteria d'alta qualitat, de manera que el tractament que donem a cada projecte és sensiblement diferent al del comerç de mobles en genèrics.

Som partidaris d'encàrrecs meditats i no impulsius. El nostre sistema de treball es caracteritza per la personalització al detall de cada projecte.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de Galileu, 50 •08028 Barcelona• Tel. 933 392 904
http://www.mobles-casas.com/es/

Horari: De dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.30 hores.

Dissabtes, de 10.30 a 14.00 hores.


Al 1897, Do Llorenç Casas Gallofré va fundar l'empresa d'ebenisteria MOBLES CASAS al carrer Galileu de Barcelona. Posteriorment, els seus fills Llorenç i Isidre Casas Armentario prenen el relleu, conduïnt la producció de mobles per encàrrec al nivell més al fins el moment ampliant la plantilla a més de 100 treballadors. Més tard, el fill de Llorenç, nomenat l'any 1996 Mestre Artesà per la Generalitat de Catalunya, succeeix al seu pare en el lideratge del negoci. Actualment, l’empresa està regentada pels primogènits d'aquest últim membre de la família: Josep Ramón i Llorenç Casas Sala. Però la història no acaba aquí. Probablement la continuïtat del negoci familiar està assegurada amb la descendència de Josep i Llorenç.


MOBLES CASAS ha estat premiada en diverses ocasions: va rebre la prestigiosa Medalla d'Or a l'Exposició Internacional de Barcelona de 1929 i, més recentment, el guardó Delta de Plata del Adi-Fad.


Ambients fets a mida

A Mobles Casas no ens agrada produïr sense control. Volem que cada peça que fabriquem sigui la resposta a una necessitat en particular. Per això volem que la nostra botiga sigui un espai de mostra, on puguis veure exemples i possibilitats del que podem fer per tu.


On som?

Carrer de Galileu, 50 •08028 Barcelona• Tel. 933 392 904

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post