gremiHàbitat

View Original

Mobles Fran

Especialistes en mobles juvenils Barcelona

Botiga de mobles moderns a Barcelona. Venda de mobles juvenils per a joves i disseny d'habitacions per a infants i adolescents. L'hora de decorar una habitació juvenil, pot convertir-se en un veritable mal de cap. Doncs no només es tracta de crear-la al nostre gust si no que també al gust dels nostres infants.


Pensa en la teva casa, pensa en els teus mobles. Imagina, per exemple, l'una combinació de mobles de saló com en els teus somnis: la taula perfecta per reunir-te i conversar amb els amics, la il·luminació tènue a les zones de relax, un sofà de disseny càlid i confortable on gaudir amb la teva família de una bona pel·lícula ... O si ho prefereixes, pots imaginar-te com és el teu dormitori ideal. A Mobles Fran Barcelona podem ajudar-te no només a fer-ho realitat sinó també a convertir-lo en alguna cosa més, alguna cosa com transformar la teva casa en el teu veritable i plaent llar.



QUI SOM?

En Mobles Fran, portem més de 35 anys al costat dels nostres clients, treballant amb la mateixa il·lusió i el mateix afecte que el dia en que vam obrir.

Amb el temps hem canviat estils, dissenys, materials… el que no volem que canviïn són els teus somnis i la satisfacció de les coses ben fetes. Per això, tot l'equip que t'atendrà en els nostres establiments són professionals titulats amb més de 15 anys d'experiència en el sector.

Apassionats de la decoració i l'interiorisme al corrent de les últimes tendències que t'assessoraran fins a trobar la solució que necessites.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de Catabria, 2 •08020 Barcelona• Tel. 933 138 806• https://mueblesfran.barcelona/

Horari:
De dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.30
Dissabte de 10.00 a 14 i de 17.00 a 20.00 hores.


Estem especialitzats en…

Mobiliari de disseny per al teu saló

A Mobles Fran Barcelona disposem d'una àmplia gamma de productes de mobiliari de gran elegància i alta qualitat que aportaran un toc avantguardista i innovador al teu salón.Gracias a la nostra experiència en el sector tant de la comercialització de mobles com de la decoració, dissenyem i fabriquem els millors mobles de menjador seguint les últimes tendències en interiorisme i decoració de llars com ara mobles, béns i mobles tv entre d'altres.

Els millors mobles de dormitori

Cada dormitori és especial i personal, per això t'ajudem a crear un espai íntim que reflecteixi un disseny atractiu d'acord amb les tendències actuals de decoració d'interiors, oferint llits, armaris i altres elements del mobiliari que encaixin a la perfecció amb els teus gustos i ideals . De la mateixa manera, tenim un espai dedicat als més joves de la casa, amb un ampli assortiment de mobles juvenils i mobles infantils que els encantarà

Servei contract per professionals

Posem a disposició de decoradors, interioristes, arquitectes, aparelladors, enginyers, i altres professionals del sector, els nostres productes i les nostres instal·lacions per als seus projectes.

Aparcament gratuït per als nostres clients

Hem integrat aquest servei a la nostra empresa, pel que a més de decoració, proporcionem tots els professionals industrials i instal·ladors necessaris per dur a terme una reforma.


La nostra oferta


On som?

Carrer de Cantabria, 2 •08020 Barcelona• Tel. 933 138 806•

See this map in the original post

Vols més informació?

See this form in the original post