gremiHàbitat

View Original

Franch Martí Interiorisme

El disseny del teu espai


Per Franch Martí Interiorisme només hi ha dues opcions per moblar casa teva: o comprar-lo en 'altres llocs' o fer-ho bé amb el transport i el muntatge inclosos i gratuïts. Endevines on? A Franch Martí, al carrer de l'estació 28 de Sallent t'hi esperen.


Mira el nostre espot. La nostra targeta de presentació.


qui som?

A 5 minuts de Manresa, hi ha les instal·lacions de Franch Martí, una gran superfície d'exposició amb estands amb moble modern, clàssic i rústic.

A Franch Martí, un equip d'interioristes t’oferiran un tracte personalitzat.

Escoltarem i projectarem els teus desitjos, des de la fase de construcció de l’habitage. A la nostra àmplia exposició trobareu diferents conceptes i idees que us ajudaran a decidir quin tipus d'ambient és el millor per a la teva llar, que sigui un espai agradable i amb estil.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer Estació, 28•08650 Sallent • Tel. 938 370 795•
http://www.franchmarti.com

Horari:
De dilluns a divendres, de 09.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores.
Dissabte, de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 20.00 hores.


La nostra exposició

A la nostra àmplia exposició podràs trobar diferents conceptes i idees que t’ajudaran a decidir-te. Passeja per les nostres instal·lacions,mira, toca…PROVA!


Fem mobles
a mida

Franch Martí Interiorisme t’ofereix tots els mobles actuals a mida, amb els darrers dissenys i adaptats a les necessitats de cada client.
Podem moblar qualsevol racó de la teva llar ajustant al mil·límetre: sotes d’escala, habitacions amb golfes, estudis, vestidors, armaris encastats, etc. Tot això sense cap mena d’increment gràcies a les noves tecnologies que tenim. Vine, no t’ho perdis!

Transport i muntatge

Disposem d’un equip propi de muntadors professionals que realitzaran la instal·lació del mobiliari de manera ràpida, eficient i impecable.

Fem serveis professionals

A Franch Martí Interiorisme col·laborem amb els professionals de la construcció per donar un servei millor i assessorar els clients. Aportem els nostres coneixements en el tram final de la construcció i de la decoració. Després de comprovar els bons resultats que dóna aquesta fórmula, cada vegada més estesa, ens mou l'estímul d'unir esforços per a un benefici comú.

La nostra forma de treballar és molt fàcil. Quan una construcció s'està acabant, abans d'arribar a la part final, el contractista, juntament amb el client, es posa en contacte amb nosaltres. Atenem el client, escoltem els seus gustos i les seves necessitats i li preparem un projecte a l'ordinador perquè pugui veure com quedaran tots els espais amb el mobiliari col·locat.

Un cop el client accepta el projecte, ens posem d'acord amb el contractista i segons la seva disposició, li preparem o marquem la ubicació dels punts de llum, l'antena, els telèfons, els radiadors, etc. És a dir, adaptem la instal·lació al projecte i no el projecte a la instal·lació.


Vols demanar una cita ?

See this form in the original post

On som?

Carrer Estació, 28•08650 Sallent • Tel. 938 370 795

See this map in the original post