Mobles Garcia de Cardona

Creem ambients exclusius


La família García va obrir les portes de la seva botiga l’any 1948. Els seus orígens estan arrelats a l’ebenisteria tradicional, fonament essencial que els ha permès mantenir la qualitat i l’ull d’artesà durant generacions. Amb el pas del temps, el taller va donar pas al mobiliari de disseny i els serveis d’interiorisme i decoració, amb l’objectiu d’adaptar la qualitat en mobiliari als nous estils contemporanis.


Classics-5.jpg

Mobiliari únic per ambients exigents


 

qui som?

Mobles García és un nom protagonista dins del món del moble.

Sempre al costat de la contínua evolució del sector, assistint a totes les fires a nivell nacional i internacional.

Els nostres valors es basen en conèixer les noves tendències i poder crear ambients exclusius amb una total harmonia i benestar, amb un servei personalitzat i un tracte especial per a cadascun dels nostres clients.

on som?

 
 
 
A la nostra botiga trobaràs les últimes tendències en mobiliari
 

 
Logo-Mobles-Garcia.png

info de la botiga

Plaça de la Fira, 2 •08261 Cardona• Tel. 938 691 240 - Mòbil. 626 229 831
https://moblesgarcia.net/

Horari: De dimarts a dissabte, de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores.

Diumenges, de 10.00 a 13.00 hores.

Anotació 2020-08-06 120815.png
 

imagen-182.jpg

Història

La història de Mobles García s'inicia l’any 1948 amb Francisco García i Teresa Martí al capdavant d'una ebenisteria. Al començament, Mobles García fabrica els seus propis mobles, produint els seus propis dissenys. Continuant amb la tradició familiar i ampliant l'oferta amb els millors fabricants del mercat, arribem al dia d'avui amb la tercera generació al capdavant d'un negoci familiar reconegut a nivell nacional. Continuem treballant amb molta dedicació i entusiasme per crear tendències i innovar dia a dia per a la satisfacció dels nostres clients.


Serveis

El nostre ventall de serveis t’assegura que la teva compra amb nosaltres serà fluïda i satisfactòria. El nostre personal estarà al teu costat de principi a fi, garantint en tot moment la qualitat i satisfacció del client.

 
mueblesgarcia_servicio-01.png

Assessorament i disseny

Els nostres comercials li realitzaran sense cap compromís un pressupost.

Simplement, porti'ns les mesures de l'estada que desitgi moblar i expliqui'ns les seves necessitats. Amb les seves idees i la nostra experiència, trobarem la millor opció.

 
mueblesgarcia_servicio-03.png

Transport i muntatge

Tots els mobles adquirits a la nostra botiga inclouen el servei de distribució i muntatge (gratuït per a Catalunya), que porta a càrrec un equip tècnic especialitzat.

mueblesgarcia_servicio-02.png

Lliurament immediat o amb data pactada

Els nostres comercials li realitzaran sense cap compromís un pressupost.

Simplement, porti'ns les mesures de l'estada que desitgi moblar i expliqui'ns les seves necessitats. Amb les seves idees i la nostra experiència, trobarem la millor opció.

 
mueblesgarcia_servicio-04.png

Qualitat garantida

Tal com indica la Llei 23/2003, de Garantia en la Venda de Béns de Consum, oferim una garantia dits anys en tots els nostres productes.


Productes

imagen-189.jpg
bover-3.jpg
dormitorio-moderno.jpg
VICAL-8.jpg
VICAL-11.jpg
Juvenil-14.jpg
Classics-10.jpg
imagen-172.jpg

On som?

Plaça de la Fira, 2 •08261 Cardona• Tel. 938 691 240 - Mòbil. 626 229 831

 

Vols demanar cita?