gremiHàbitat

View Original

Mobles La Paz

Versatilitat, senzillesa i elegància


La botiga de Mobles La Paz es va inaugurar amb l’objectiu d’oferir als seus clients mobiliari de qualitat i disseny excepcionals, a un preu accessible per a tothom. Després de més de 50 anys, aquest negoci familiar s’ha expandit amb professionals interioristes i decoradors, oferint un nou ventall d’oportunitats per crear projectes de reforma i redecoració integrals per a tota la llar.



qui som?

Som una empresa familiar fundada per Antonio Muñoz Cánovas l'any 1966 en un petit local de Barcelona. Actualment, l'empresa està regentada per dos dels seus fills i disposem de 3 punts de venda amb 4 locals a Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

En els nostres inicis ens dedicàvem exclusivament a la venda de mobiliari. Avui dia també ens especialitzem a realitzar projectes d'interiorisme i instal·lacions integrals per a la llar totalment personalitzats.

Comptem amb més de 50 anys d'experiència i un equip de professionals i interioristes amb coneixements de les últimes tendències en decoració, que t'ajudaran a convertir la teva llar en un espai inimitable.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Passeig de la Rambleta, 20•08930 Sant Adrià del Besòs• Tel. 933 813 349 http://www.mobleslapaz.com

Horari: De dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Dissabtes, de 10.00 a 13.30 hores.


Serveis per a cada ocasió

A Mobles La Paz volem fer-te sentir tan còmode com a casa teva. Per això, sigui el que sigui que necessitis per la teva llar, nosaltres tenim els serveis necessaris per fer el procés més fàcil i convenient.


La nostra col·lecció

Les botigues de Mobles La Paz són espais replets de peces d’un disseny inconfusible, creats per convertir els espais de casa teva en ambients únics i comfortables, fets a la teva mida. Visita’ns i descobreix tot el que et podem oferir.

Sales d’estar

Taules i cadires

Tapissats

Dormitoris

Adult

Juvenil

Armaris


Projectes

Descobreix tot un món de possibilitats per a la teva casa perquè cadascun dels racons de la teva llar siguin un lloc especial.


On som?

Passeig de la Rambleta, 20•08930 Sant Adrià del Besòs• Tel. 933 813 349

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post