gremiHàbitat

View Original

Mobles Palau

Interiorisme contemporani amb arrels centenàries


Poques empreses del sector mobiliari tenen el privilegi d’anomenar-se centenàries. Amb unes fortes arrels en la fusteria tradicional, Mobles Palau va començar a créixer com a negoci de confecció de mobles artesanals. Avui dia el seu equip s’estableix com a dissenyador de mobiliari i expert en interiorisme, ocupant-se de tot tipus de projectes de renovació de llars i establiments.



qui som?

L’any 1849, Josep Palau Palau, fuster d’ofici, ja tenia el seu propi negoci fabricant peces de mobiliari per vendre-les o intercanviant-les per altres béns.

Amb el pas del temps, l’ofici de fuster va anar perdent força, deixant pas a les noves generacions de comerç de mobles. Així és com neix Mobles Palau, una empresa familiar arrelada al poble de Sant Jaume dels Domenys.

Mobles Palau ha comptat sempre amb la dedicació d’una àmplia plantilla de professionals que, generació rere generació han ampliat la fusteria artesanal al disseny de mobles i l’interiorisme.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de Sant Jaume, 20 • 47713 Sant Jaume dels Domenys • Tel. 977 677 165 http://moblespalau.com

Horari: De dilluns a dissabte, de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.


Serveis de confiança


Productes i solucions

Tot i haver evolucionat en el disseny dels nostres productes, totes les peces que oferim mantenen la qualitat artesanal que ha marcat la nostra trajectòria. Mobiliari fet a mida amb materials de primera, ideals per a qualsevol estança.

SOFÀS I BUTAQUES

TAULES I CADIRES

Mobles Palau ha estat sempre en constant evolució: començant pels seus humils orígens confeccionant peces de fusteria, passant pel comerç de mobles i oferint avui dia solucions d’interiorisme integrals. El nostre últim pas endevant? Hem creat INKUB per dur la nostra oferta al següent nivell, dissenyant i construint cases senceres. Amb un ampli catàleg de models i varietats, ens asegurem de crear una llar única i personalitzada per a cada client. Una nova forma d’aconseguir la casa dels teus somnis.


On som?

Carrer de Sant Jaume, 20 • 47713 Sant Jaume dels Domenys • Tel. 977 677 165

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post