Mudanzas y Montajes Barea


¿Problemes d'espai? Tenim la solució


Necessites fer una mudança?

Un trasllat d'oficina?

Necessites uns muntadors per als teus botigues?

FACHADA.jpg

 

qui som?

Realitzem petites i grans mudances tant a nivell local com nacional.

Som especialistes en mudances de la llar i en la mudança d'oficines. Cada dia disposem de diversos equips de muntadors a la teva disposició.

Vam muntar de tot tipus de mobles. Tenim experiència en mobles, i electrodomèstics.

Tot el que no et càpiga a casa el pots deixar amb nosaltres gràcies al nostre servei de guardamobles.

on som?

 
 
 

LOGO.jpg

info de la botiga

Carrer Vicenç Ferrer, 15 - Pol. Ind. Congost •08530 La Garriga• Tel. 938 719 163•

Horari: Dilluns a divendres de 07.00 a 15.00 hores

cfada.JPG
 

Així és la nostra oferta

mudanzas.JPG

Mudanzas

Sabem que canviar-se de casa no és senzill i que les mudances s'esgoten, per això nosaltres donem resposta a totes les teves necessitats, des embalar totes les teves pertinences en caixes i desmuntar i muntar mobiliari, fins simplement el trasllat d'un pis a un altre.

montaje.jpg

Muntatge de mobiliari

Estem preparats per fer el lliurament i muntatge en el domicili del client final de tot tipus de mobiliari que ens demanis, transmetent la mateixa confiança que tu has dipositat en nosaltres. Realitzem ajustos, col·loquem tapetes, instal·lem endolls ... perquè així cada projecte sigui tan personalitzat com vulguis.

guardamuebles.JPG

Guardamobles per a empreses i botigues

Comptem amb més de 2.000m2 de magatzem situat a la Garriga, en el bressol del moble, a només 30km de Barcelona, ​​on pots confiar que descarregarem i emmagatzemarem de la forma més acurada possible teva comanda.


trasteros.jpg

Lloguer de trasters


Ideals per guardar els teus mobles mentre no puguis accedir al nou pis, per desocupar la teva casa mentre fas obres, o simplement per guanyar un espai extra a casa. Tenim espais totalment tancats, sense limitació de m2 i en els quals només tu tindràs accés. A més, per la teva major tranquil·litat, comptem amb sistemes d'alarma i segur.

proyectos.JPG

Gestió de projectes

T'ajudem en el muntatge del teu projecte, tant hotels, botigues o restaurants. Podem fer tota la cadena del projecte, des de rebre el gènere al nostre magatzem per a la seva traslladar i distribució per plantes o edificis i posteriorment el seu muntatge.

On Som?

Carrer Vicenç Ferrer, 15 - Pol. Ind. Congost •08530 La Garriga• Tel. 938 719 163

 

Vols més informació?