gremiHàbitat

View Original

Mobles Jabss

Pels més exigents


Mobles Jabss és una botiga de mobles que amaga en el seu interior la qualitat d’un estudi d’interiorisme professional. Els seus productes són de primera categoria, importats de les millors marques i dissenyats per ells mateixos, creant dins del seu propi espai una experiència comparable als museus d’art. D’altra banda, la seva especialitat són els projectes de reforma i decoració, que duen a terme per a clients particulars i negocis de tota mena.



qui som?

Quan vam obrir la botiga l’any 1975 teníem molt clar que no faríem una exposició de mobiliari sense ordre ni concert. Volíem un espai on recrear els diferents ambients que es poden trobar en una llar. Era el nostre somni crear un espai que convidés a viure en ell.

En aquest espai disposem de la major exposició de mobiliari contemporani de Catalunya central, on podreu gaudir de totes les novetats en mobiliari,
complements, cuines, il·luminació i tot el que necessiteu per la vostre llar, sempre amb l’expert consell dels nostres interioristes.

Veniu a buscar la vostra inspiració a Jabss. Si ens ho permeteu i ho necessiteu, us ajudarem a trobar-la.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carretera de Vic, 144•08243 Manresa• Tel. 938 735 266 https://jabss.com

Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

Dissabtes, de 10.00 a 13.00 hores. Tarda amb cita prèvia.


Aquí trobareu tot allò que necessiteu en taules, cadires, sofàs, butaques, llits, armaris, vestidors, rebedors, llums, catifes, miralls, penja-robes i un llarg nombre de complements i accessoris tant per a vestir com per equipar la vostra llar. Tenim en exclusiva les grans marques del sector, les més exigents, les més innovadores i les més avantguardistes. Veniu a buscar la vostra inspiració i, si ens ho permeteu i ho necessiteu, us ajudarem a trobar-la. Féu vostra aquella afirmació de Le Corbusier: La casa ha de ser l’estoig de la vida, la màquina de la felicitat. Benvinguts a casa vostra!

Mobiliari i cuines

A Jabss trobareu tot allò que necessiteu i gaudireu de la més gran exposició de mobles de la Catalunya central.

A més de la quantitat, podem presumir de la qualitat. Com vam ser dels primers, vam poder escollir i en aquesta elecció vam optar pels fabricants més exigents amb si mateixos, els més innovadors i els més avantguardistes.

 Així doncs tenim a la vostra disposició, armaris, butaques, cadires, calaixeres, catifes, complements, contenidors, cortines, llums, llibreries, llits, mobiliari per a jardí (o exterior), sofàs, taules i vestidors en el què es refereix a mobiliari i en el què es refereix a cuines, a més del mobiliari per aquest espai, també tenim tot allò que és inherent com ara marbres i similars per als taulells, aixetes i electrodomèstics.

Regaleu-vos una visita a la nostra botiga, mentre, però, doneu un passeig per les nostres marques i us en fareu una millor idea.


Al nostre estudi d’interiorisme abordem projectes de interiorisme, i rehabilitació, així com l’estudi d’equipament per al contracte, tenint el repte constant de trobar i oferir als nostres clients els nous conceptes estètics, amb solucions innovadores i dissenys específics adaptats a les seves necessitats i gustos, d’acord amb l’espai on s’ha de desenvolupar l’activitat humana que convé.

L’estudi d’aquest espai, dels volums i de les superfícies ens condueix sempre cap a quin ha de ser el projecte necessari per aconseguir que l’experiència d’habitar suposi el centre de tot el nostre treball. Som minimalistes. La sofisticació l’aconseguim mitjançant l’ús perfecte de la senzillesa i la simplicitat.


Galeria de projectes

El nostre orgull, el nostre vaixell insignia. Els projectes que realitzem els duem a terme amb passió i dedicació, bolcant tot el nostre temps i coneixements a construir espais que s’adapten a la perfecció a les necessitats de cada client.

Bonavista

Una reforma on la llum i l’espai prenen protagonisme

Càlid i sofisticat

Reforma íntegra de l’ús d’una casa oberta i lluminosa

Espai multifuncional

Reforma global d’espai gastronòmic

La casa permeable

Interiors concebuts com espais oberts


On Som?

Carretera de Vic, 144•08243 Manresa• Tel. 938 735 266

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post