Mobles Molino Dreams

Al pot petit hi ha la bona confitura


Aquesta modesta botiga de mobles va néixer amb l’objectiu de generar confiança entre el veïnat i el mobiliari de qualitat. Durant més de 30 anys, han ofert als seus clients el tracte personal d’un amic i les solucions professionals d’un expert. I és que tot i ser un negoci petit, ha estat la qualitat dels seus mobles i l’eficàcia dels seus projectes els que han mantingut a Molino Dreams com a referent del mobiliari i l’interiorisme entre els clients que saben buscar bé.


unnamed.jpg

Mobiliari i decoració per a espais de totes les mides.


 

qui som?

La botiga es va inaugurar l’any 1987 sota el nom de Muebles Molino, botiga que en poc temps estava en boca de tots els veïns.

En 30 anys els mobles han canviat molt, i la forma de comprar-los també. Molino Dreams ha crescut per adaptar-se als nous mercats, sense deixar d’oferir el tracte proper i personal que sempre hem ofert.

Hem expandit el nostre negoci, amb nous estils i tècniques de fabricació però mantenint la qualitat i atenció als detalls que ens defineixen.

Sempre ens és un plaer aconsellar els nostres clients en el que faci falta, sigui quin sigui el seu projecte ideal.

on som?

 
 
 
Estem sempre a la teva disposició per tots els projectes i productes
 

 
logo.jpg

info de la botiga

Carrer del Roser, 19 • 08004  Barcelona • Tel. 934 415 188
https://mueblesmolino.com/

Horari:
De dilluns a divendres, de 09.30 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores.

Dissabtes de 09.30 a 13.30 hores.

Anotació 2020-05-28 125545.png
 

Descobreix la nostra botiga

Al nostre espai d’exposició trobaràs allò que busques per omplir la teva llar amb productes de qualitat. Ja siguin mobles, decoració, entapissats, etc, a Molino Dreams sempre trobaràs inspiració.

 

Ressenyes

Els nostres clients són el més important per a nosaltres. La seva satisfacció amb els nostres productes és el que ens ha fet tirar endavant tots aquests anys. Qui millor que tots ells per valorar la nostra feina.

Empresa familiar con un trato directo y cercano. Sin duda la tienda de muebles donde comprar y que te asesoren
— David R
La profesionalidad de la gente que atiende y el producto que venden estan muy bien. Ademas hacen crecer el comercio de barrio, que es muy importante para que la comunidad no desaparezca
— Jose m
Fui a comprar una cama y son realmente muy buenos profesionales. Te explican todos los pros y contras de todos los tipos de cama, con sinceridad y sin querer venderte la más cara. Una vez comprada, vinieron a instalarla con puntualidad y de forma muy eficaz
— Natxo G

On som?

Carrer del Roser, 19 • 08004  Barcelona • Tel. 934 415 188

 

Vols demanar cita?