gremiHàbitat

View Original

Nova Linea

El teu nou element


Durant més de 30 anys, l’empresa familiar Nova Linea, s’ha dedicat a la distribució de mobiliari de les marques més reconegudes del mercat. Juntament amb la seva perícia en decoració i creació d’ambients, aconsegueixen realitzar projectes de reforma integral al millor preu i amb els millors resultats.



qui som?

Nova Linea forma part d'una empresa familiar creada el1978 amb l'objectiu de satisfer als nostres clients amb els dissenys més actuals, utilitzant els materials i acabats de la millor qualitat, duent a terme projectes d'interiorisme totalment personalitzats i d’estil únic.


Tant si el client és un particular com una empresa, els projectes d'interiorisme de Nova Linea tenen com a característiques principals la comoditat, funcionalitat i estil per adaptar els espais dels nostres clients a les seves necessitats decoratives.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Avinguda Meridiana, 209 •08027 Barcelona• Tel. 933 408 639
http://www.elementmobel.com

Horari: De dilluns a dissabte, de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores.


La nostra oferta

El nostre showroom exposa una àmplia selecció de productes de decoració i mobiliari de les millor marques nacionals i internacionals. Amb tanta varietat i qualitat, t’assegurem que busquis el que busquis ho trobaràs a Nova Linea.

Sala d’estar

Taules i cadires

Armaris

Dormitoris adults

Dormitoris juvenils

Il·luminació i auxiliars


On som?

Avinguda Meridiana, 209 •08027 Barcelona• Tel. 933 408 639

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post