gremiHàbitat

View Original

Red Confort

Comoditat al servei del disseny


A Red Confort posen al teu abast una exclusiva gamma de productes de relax, desde butaques i sofàs fins a dormitoris sencers. Cada peça està confeccionada amb materials de qualitat i ideades per crear estances modernes i confortables. I el que més ens agrada: ens asseguren que tots els productes s’adaptaran a les teves necessitats.



qui som?

Red Confort és una divisió de Green Mobiliari especialitzada en confort i comoditat per a la teva llar. Tot i ser una marca més jove, t’oferim la mateixa garantia de qualitat, fruit de 40 anys d’experiència en el sector mobiliari.

A través d’una atenció i assistència personalitzada, li oferim l'experiència i qualitat que es mereix per omplir la seva llar.

Ja sigui escollint del nostre catàleg de productes exclusius o bé adaptant els nostres dissenys a les seves necessitats, ens assegurem que trobi el producte perfecte per a cada ocasió.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de Rocafort, 148•08015 Barcelona• Tel. 93 226 13 43• http://greenredbarcelona.com/

Horari:
De dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 i de16.30 a 20.30 hores
Dissabtes, de 10.00 a 13.30 i de16.30 a 20.30 hores


Què t’oferim?


La nostra oferta en confort

Com a especialistes en confort, a Red tenim tot el que necessites per poder relaxar-te a la teva llar. Amb tots els serveis i garanties del nostre equip d’experts, t’assessorem perquè trobis la peça que busques per a qualsevol estança.

SOFÀS

BUTAQUES

CADIRES

DORMITORIS


On som?

Carrer de Rocafort, 148 •08015 Barcelona• Tel. 93 226 13 43

See this map in the original post

Vols demanar una cita?

Escriu-nos, explica’ns les teves necessitats i quedem un dia. T’atendrem com et mereixes.

See this form in the original post