gremiHàbitat

View Original

Red Mobiliari Juvenil

Per créixer, jugar i viure amb comoditat


Red Juvenil és un espai dedicat a que els més joves de la casa dispnguin d’un mobiliari còmode i divertit on poder jugar i descansar a gust. Cada peça està confeccionada amb materials de qualitat i ideades per crear estances modernes i confortables. I el que més ens agrada: ens asseguren que tots els productes s’adaptaran a les teves necessitats.



qui som?

Red Mobiliari Juvenil és una divisió de Green Mobiliari especialitzada en mobles per a infants i joves. Tot i ser una marca més nova, oferim la mateixa garantia de qualitat, fruit de 40 anys d’experiència en el sector mobiliari.

A través d’una atenció i assistència personalitzada, li oferim l'experiència i qualitat que es mereix per omplir la seva llar.

Ja sigui escollint del nostre catàleg de productes exclusius o bé adaptant els nostres dissenys a les seves necessitats, ens assegurem que trobi el producte perfecte per a cada ocasió.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de Rocafort, 155•08015 Barcelona• Tel. 93 226 13 43http://greenredbarcelona.com/

Horari:
De dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 i de16.30 a 20.30 hores
Dissabtes, de 10.00 a 13.30 i de16.30 a 20.30 hores


Què t’oferim?


Un gran catàleg per als més petits

Com a especialistes en mobiliari juvenil, a Red tenim tot el que necessites per a que els teus fills i filles tinguin un espai personal fet a la seva mida. Amb tots els serveis i garanties del nostre equip d’experts, t’assessorem perquè trobis la peça que busques i adaptar-la al seu entorn.

DORMITORIS INFANTILS

DORMITORIS JUVENILS

LLITERES

ARMARIS


On som?

Carrer de Rocafort, 155 •08015 Barcelona• Tel. 93 226 29 50

See this map in the original post

Vols demanar una cita?

Escriu-nos, explica’ns les teves necessitats i quedem un dia. T’atendrem com et mereixes.

See this form in the original post