Sofàs BCN

Líders en fer-te sentir còmode


La comoditat en la teva llar és la major prioritat de Sofàs BCN. Per a quest motiu, posen a la teva disposició un ampli catàleg de sofàs, sillons i chaise longues fabricats amb els millors materials i dissenyats per encaixar a la perfecció a la teva llar. Deixa’t assessorar pel seu personal qualificat i troba una solució feta a mida per les teves necessitats de comfort.



 

qui som?

Som una botiga especialitzada en sofàs i mobiliari de descans. Oferim productes de disseny, de fabricació nacional, a mida i al millor preu.

Tapissem tots els nostres productes amb pell espessida 100% de boví, o bé amb teles d'última generació que es netegen fàcilment amb només aigua. Tots aquests materials són produïts respectant les més estrictes normes mediambientals.

A la nostra botiga trobaràs una gran varietat de sofàs, chaise longues, butaques, i altres mobles de relax. Vine a veure’ns i descobreix tot el que et podem oferir.

on som?

 
 
 
Donec id justo non metus auctor commodo ut quis enim. Mauris fringilla dolor vel condimentum imperdiet.
— Claire C.
 

 
LOG-SOFASBCN-SIN.jpg

info de la botiga

Carrer de l’Independència, 256• 08026 Barcelona• Tel. 932 460 331 https://sofasbcn.com/

Horari:
De dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores.
Dissabtes, de 10.00 a 13.30 hores.

Fachada.jpg
 

Serveis i garanties

Et donem totes les facilitats per fer la teva compra amb total llibertat i comoditat. Sense cap compromís i amb la confiança d’una botiga experta en el sector.

Assessorament professional

T’ajudem en tot el que necessitis per realitzar una compra 100% satisfactòria.

Materials de qualitat

Utilitzem pells de boví 100% naturals i teixits d’última generació de neteja fàcil. Sempre complint les més estrictes normes mediambientals.

Transport i muntatge

Et portem el producte a la teva porta quan més ho desitgis. En poc temps tindràs la teva peça muntada i llesta per gaudir del millor confort.

Finançament a mida

Demana’ns un pressupost sense compromís. Quan t’hagis decidit, et financem la teva compra amb Cetelem i paga en fins a 12 quotes sense interès.


La nostra col·lecció

Una àmplia gamma de mobiliari de confort, equipada amb materials de qualitat, tecnologia puntera i un disseny contemporani. El que no trobis aquí t’ho dissenyem nosaltres amb les teves especificacions.

SOFÀS I CHAISE LONGUES

luna.jpg
 

BUTAQUES

SOFÀS LLIT

Mobiliari de catàleg i fet a mida. Productes fabricats amb materials de qualitat i disponibles al millor preu.


On som?

Carrer de l’Independència, 256• 08026 Barcelona• Tel. 932 460 331

 

Vols més informació?