Stock Mobles

El descans imbatible


Stock Mobles és una botiga associada a Colchones.es, una empresa d’arrels familiars especialitzada en venda i distribució de matalassos i equips de descans. Des de 1968, s’han dedicat a oferir productes de les millors marques nacionals i internacionals, aconseguint el major confort per a cada client. Si buscar un matalàs nou et treu la son, l’equip de professionals de Stock Mobles t’ajudarà a trobar-lo al millor preu.



 

QUI SOM?

Colchones.es és una marca del Grup Ventura, un reconegut grup de distribució especialista en moblament de la llar que va néixer l'any 1968.

Des dels nostres inicis, hem manifestat un gran interès per la secció de matalassos i el desenvolupament d'equips per al descans.

A les nostres botigues associades només venem prodcutes de les marques més reconegudes per assegurar i garantitzar el máxim confort per a cada client.

Ens caracteritza el nostre tracte, l’atenció que crea clients fidels que tornen i confien en nosltres. Al cap i a la fi, la nostra major preocupació és el teu descans.

on som?

 
 
 
Som líders en venda d’equips de descans
 

 
stock mobles.png

info de la botiga

Rambla Sant Joan, 27-29• 08912 Badalona• Tel. 933 881 146
https://www.colchones.es/

Horari: Dilluns, de 10.00 a 13.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

De dimarts a divendres, de 9.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Dissabtes, de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Anotació 2020-06-19 121024.png
 

Serveis garantits

Volem que estiguis a gust en tots els sentits. Per això els nostres serveis cobreixen i faciliten tot el procés de compra, perquè tu només hagis de gaudir del teu producte.

100 dies de prova

Tens 100 dies per a provar els teus productes, des que reps la teva compra a casa. Comprant a Colchones.es podràs provar el teu producte lliurement, i si no t'agrada el retornes.

Instal·lació i muntatge

Deixem la teva compra a l'habitació que ens diguis i la muntem de forma gratuïta. A diferència de la nostra competència, i encara que ens costi més, no ens limitem a deixar la teva compra a la porta del teu domicili.

Formes de pagament

Som la botiga online de matalassos i descans amb més opcions de pagament: finançament gratuït, pagament en botiga, contra reemborsament, paypal, targeta, transferència, ingrés en compte… Tu decideixes.

 

Retirada de mobles vells

Retirem de casa teva, si ho desitges, els teus matalassos o somiers vells que seran substituïts pel teu nou producte. Ens ho enduem gratuïtament i ho portem a un abocador ecològic.

Telèfon gratuït

Som l'únic e-commerce de matalassos amb un telèfon gratuït —900 701 086— per a atendre els seus clients. Volem que puguis resoldre tots els teus dubtes des de la comoditat de casa teva.

 

Tria i descansa

Oferim una selecció inacabable de matalassos, bases i complements de descans. Cada client té les seves preferències i necessitats a l’hora de descansar i nosaltres ens encarreguem de tenir tota la varietat possible.

 
02-colchones-colchon-sensity-hasta-220-kg.jpg

Matalassos

L’element més important d’un bon descans i, per tant, la categoría de productes que rep un tracte preferent a les nostres botigues.

Només distribuïm matalassos de les principals marques nacionals i internacionals, garantint l’òptima qualitat del teu comfort.

A les nostres botigues podràs triar d’entre totes les mides, materials i fermeses.

 

Somiers i bases

Què seria un bon matalàs sense una base adequada? Com carn i ungla els matalassos i les bases són inseparables, per això t’assegurem trobar la idònia per a cada ocasió.

T’oferim triar entre diferents models i tipus, ja siguin els clàssics somiers de barres, funcionals i infalibles, o les bases tapissades, elegants i amb comoditat extra.

Pot semblar trivial, però les bases aporten punts extra al teu comfort.

11_0_EPUOQtBkflZQ.jpg
 
Ecus-Bikkat-1.jpg

Canapés

La fusió perfecta entre descans i funcionalitat. Els canapés no es limiten a oferir suport per a tota mena de matalassos, també guarden un pràctic secret.

El seu espai d’emmagatzematge interior és ideal per guardar aquelles possessions que ocupen molt d’espai i vols mantenir fora de la vista, però que a la vegada vols tenir sempre a mà per quan les necessitis.

Si et falta espai a casa teva, aquesta és la solució ideal.

 

Capçals

Si el que busques és dur el teu dormitori al següent nivell, el que necessites és un capçal.

Els capçals no només són elements de protecció contra cops accidentals, també són articles decoratius que aporten personalitat i caràcter al teu llit i que creen sintonia amb la resta del dormitori.

No et conformis amb teu equip de descans actual, dona-li el teu estil propi.

cabeceros-originales-1280x720.jpg
 
SÁBANA DISEÑO ELEGANTE MAYON052568711501vista1.jpg

Coixins i roba de llit

Els companys perfectes pel teu somni. No només són complements decoratius, també són articles indispensables per garantir la màxima comoditat mentres dorms.

Coixins de diferents textures, edredons i llençols per a cada època de l’any, cobrellits per resguardar el matalàs… A les nostre botigues tenim tot el que necessites per vestir el teu equip de descans amb les peces més còmodes i elegants.

Crea el teu estil i descansa millor amb tots els nostres complements.


On som?

Rambla Sant Joan, 27-29• 08912 Badalona• Tel. 933 881 146

 

Vols demanar cita?