gremiHàbitat

View Original

Recoletto

Estudi d'interiorisme i Arquitectura


Som un estudi d'interiorisme i d’arquitectura amb més de 40 anys d'experiència.

Ens encanta acompanyar als nostres clients en els seus projectes de reforma. Realitzem des de canvis de mobiliari a reformes integrals, prioritzant el confort i benestar del resultat final.

L'equip està liderat per Julián Hernández-Montaño, i compta amb diversos col·laboradors i industrials que garanteixen un resultat perfecte.



qui som?

A Recoletto portem més de 40 anys creant hàbitats estimulants. Al nostre estudi trobaràs:

Projectes d'arquitectura i interiorisme de QUALITAT

  • Gestió INTEGRAL de l'obra

  • PROFESSIONALITAT i EXPERIÈNCIA

  • Total COMPROMÍS amb els temps d'execució i el pressupost

  • Dissenys de peces de mobiliari A MIDA

  • REHABILITACIONS parcials i totals fins a projectes arquitectònics d'OBRA NOVA.

  • El nostre volum majoritari és d'HABITATGES, encara que gràcies al nostre EQUIP MULTIDISCIPLINARI també hem realitzat locals comercials, oficines, bars, estands de fira i obres de jardineria

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer del Rector Ubach, 3•08021 Barcelona• Tel. 932 011 600
http://www.recoletto.es

Horari: De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30.


L’equip Recoletto

JULIÁN HERNÁNDEZ-MONTAÑO REVERENDO
Diplomat en Interiorisme el 1973 per L'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístic de Barcelona, ​​va fundar Recoletto el 1981. Des de llavors ha dut a terme centenars de projectes d'obra nova i rehabilitació, comptant amb un equip complet de professionals al seu servei.
Assidu a les Fires Internacionals d'Interiorisme, ha estat sempre a el dia en les últimes tendències de disseny sense deixar de ser fidel al seu estil.
És vocal de gremiHàbitat i de la Federació Catalana de l'Moble des de 1991.

SONIA HERNANDEZ-MONTAÑO BOU
Arquitecta per l'ETSAB (UPC) el 2006. Després de col·laborar amb Frank Gehry (Los Angeles), Cristian Cirici i Carles Bassó, col·labora des de 2009 de manera activa en Recoletto.
Al seu torn, és especialista en Feng Shui, Geobiologia i bioconstrucció, aportant el valor afegit de l'ecologia, sostenibilitat i salut als espais construïts per a aquelles persones que reclamen un acostament d'aquest tipus.


El nostre showroom


Els nostres projectes

La millor carta de presentació de la nostra feina són els projectes dels nostres clients. Us ensenyem un parell d’espais.

PIS A SANT GERVASI (BARCELONA)

HABITATGE A LA CERDANYA


Experts en Feng Shui

A Recoletto estem compromesos amb la salut de les persones i el planeta. Per això ens interessen disciplines com el mobiliari ecològic, la bioconstrucció o el Feng Shui. Vine i et farem una anàlisi de la teva llar.

QUÈ HE DE SABER DEL FENG SHUI?
El Feng Shui és una disciplina tradicional d'origen oriental usada com a eina per millorar els espais en què habitem. L'observació durant segles de l'entorn, la funcionalitat de l'espai i l'orientació ha tingut com a resultat un conjunt de normes en què recolzar-nos per potenciar l'espai físic en què vivim.
Es basa en:

  • La dualitat yin / yang: la naturalesa dual de l'món a
    través de dues forces oposades i complementàries
    que mostren que res existeix en estat pur si no
    en una prima línia d'equilibri.

  • Les relacions dels cinc elements o estats d'energia -foc, terra, metall, aigua, fusta- com classificació dels fenòmens naturals i la seva interrelació de transformació que ens mantenen en equilibri dinàmic.

  • L'orientació.

  • La forma i geometria dels espais i dels elements
    que el compo.

  • Els cicles de temps

Molts d'aquests principis són lògics i de sentit comú, en altres intervenen termes matemàtics i moviments energètics. Sumant-li una sensibilitat estètica, l'objectiu global és aconseguir una millora en la salut física i mental, més benestar, capacitat de treball i concentració i creixement de les relacions familiars i socials.

Afortunadament en els darrers anys hi ha hagut un floreixement d'aquesta tècnica en el món occidental, encara que els seus coneixements algunes vegades són banalitzats. En la seva pràctica tradicional es realitza una profunda anàlisi de la distribució física dels espais i dels recorreguts d'energia, de l'ús i activitat de les estades amb relació als usuaris concrets que les habiten i del pas el temps.


Vols demanar cita?

Explica’ns qui és el teu projecte, deixa les teves dades i ens veiem a la nosra botiga

See this form in the original post

On som?

Rector Ubach, 3•08021 Barcelona• Tel. 932 011 600

See this map in the original post