gremiHàbitat

View Original

Master Piel

Elegancia, qualitat i confort en perfecta armonia


Imagina’t la butaca més còmode del món. Ara imagina-la amb materials de qualitat i amb un disseny exclusiu. Master Piel fa realitat totes les peces de confort imaginables, sofàs i butaques dissenyades per oferir una comoditat òptima. Col·laboren amb els principals fabricants i dissenyadors a nivell internacional per garantir la qualitat de tots els seus productes. Tu només has de seure i gaudir.



qui som?

Master Piel és empresa fundada el 1982 a Barcelona, ​​dedicada al disseny i distribució dels sofàs i butaques més còmodes del món.

Durant més de 30 anys ens hem avocat a la decoració de la llar i al confort absolut. Els nostres productes de relax estàn fabricats amb els materials més exquisits i dissenyats pels millors artesans, aconseguint models que ofereixen un benestar òptim.


Comptem amb la confiança de les millors firmes i fabricants internacionals, assegurant la qualitat i garantia que et mereixes per gaudir del temps lliure a la teva llar.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Via Augusta, 184 •08021 Barcelona• Tel. 932 008 937 https://www.masterpiel.com/

Horari: De dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.00 hores.


Una col·lecció per descansar

SOFÀS

BUTAQUES

DECORACIÓ

Stressless by Ekornes:
Distribuidors oficials del confort definitiu

A Master Piel estem constantment buscant noves marques, fabricants i dissenyadors de mobiliari de confort. La nostra cerca ens ha descobert la marca sueca Ekornes i la seva gamma de sillons de confort Stressless. Una marca fortament arraigada en la tradició i l’artesania, amb una filosfia que posa en primer lloc la satisfacció i comoditat del client. Les seves peces són úniques en la seva espècie. Uneixen materials d’alta qualitat amb els dissenys i mecanismes més innovadors, en un procés de fabricació respectuós amb el medi ambient.

Descobreix tota la gamma de productes Stressless a la botiga Master Piel.


On som?

Via Augusta, 184 •08021 Barcelona• Tel. 932 008 937

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post