gremiHàbitat

View Original

Mobles Espo

Bons mobles, tracte proper


Mobles Espo, una botiga amb més de 37 anys d'experiència en el sector dels mobles, parteix d'una filosofia que ens agrada força: donar un tracte proper amb tots els clients. Aquesta és la seva garantia bàsica però a més tenen uns productes força competitius, tant per la qualitat com pel preu. Fer-los una visita no ens aniria gens malament.



qui som?

Som una empresa amb més de 37 anys d'història. Visita'ns a la nostra exposició de mobles de Terrassa i comprovaràs. la gran varietat de mobiliari que et podem oferir. Productes de gran qualitat amb els millors preus i assessorats pel nostre experimentat personal per aconseguir la millor opció per a la vostra llar.

Disposem de mobiliari per dormitoris, juvenils i de matrimoni, armaris, menjadors, taules, despatxos, llits, matalassos, somiers, sofàs, butaques relax, canapès i molts més productes amb els quals podràs decorar la teva llar amb les últimes novetats que sempre heu desitjat.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 382 • 08221 Terrassa • Tel. 937 315 107 • https://www.mueblesespo.com/es/tienda-muebles-terrassa

Horari:
De dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.
Dissabte, de 10.00 a 13.30 i de 17 a 20.30 hores.


Mira la nostra oferta

Et convidem a venir a visitar la nostra exposició de mobles a Terrassa i comprovar la gran varietat de mobiliari de qualitat que t'oferim amb els millors preus.


Dóna-li una ullada al nostre darrer catàleg

I mira la nostra nova col·lecció amb totes les solucions que imagines, al servei de casa teva. I comprova també els nostres bons preus. T’animes?


On som?

Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 382 • 08221 Terrassa • Tel. 937 315 107•

See this map in the original post

Vols més informació?

See this form in the original post