gremiHàbitat

View Original

Muebles J. Nebot

El teu espai, a la teva manera


Mobles J. Nebot ha dedicat més de 40 anys a recopilar i oferir el millor catàleg de mobiliari fabricat en sèrie. A la seva botiga trobaràs tot el que et fa falta per canviar per complet qualsevol estança, gràcies a peces de mobiliari que s’adapten fàcilment i es complementen entre sí. Els seus productes de catàleg són sinònim de qualitat, garantia i funcionalitat adaptats als estils més moderns.



qui som?

Som una empresa amb més de 40 anys d´experiència en el sector del mobiliari. Ens hem especialitzat exclusivament en mobles de fabricació en sèrie, realitzats en xapes industrials i materials estratificats.

Gràcies a això podem treballar amb uns marges comercials molt ajustats i així garantir-te que​ adquireixes un dels mobles amb la millor relació qualitat preu del mercat. 
​ ​
Els nostres venedors li realitzaran el projecte conforme el seu gust, estil i necessitats, a més de generar un pressupost sense cap mena de compromís.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Avinguda Meridiana, 73, tienda 575 Encants Bcn•08018 Barcelona• Tel. 932 318 758 http://www.moblesnebot.com/

Horari: Dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 09.00 a 14.30 hores i de 16.30 a 20.00 hores.


Què diuen els nostres clients?

La satisfacció amb els clients i crear confiança amb tots ells és un aspecte clau del nostre negoci. Ens comprometem rigorosament a oferir el millor servei possible i ens enorgulleix compartir la seva opinió al respecte.

Nicolas Rodrigues

Recomano aquesta botiga de mobles. Bon tracte i productes amb bona relació qualitat-preu. A més lliuren i munten gratis a BCN capital.

Pilar Gómez

Grans professionals, relació qualitat-preu inigualable, atenció exquisida. Totalment recomanable.

Miquel Vázquez

Sempre molt amables, productes de qualitat i personal atent. Recomano moblar la teva casa amb ells.

Albert Lisbona

Mobles fantàstics, gran atenció i professionalitat, preus molt competitius i productes de gran qualitat. Absolutament recomanables.

Laura Caron

Empresa seriosa i amb experiència dins el sector. Immillorable relació qualitat-preu. Atenció personalitzada. Transport i muntatge puntual i professional.

Ressenyes reals extretes de Google Maps


El nostre catàleg

A Mobles J. Nebot som experts en el mercat de mobiliari de fabricació en sèrie. Durant 40 hem buscat i consultat les millors marques i fabricants més reconeguts per trobar els productes de millor qualitat. El resultat: una curada selecció de mobles que encaixen en multitud de llars a la perfecció.

Sala d’estar

Dormitori adult

Dormitori juvenil


On som?

Avinguda Meridiana, 73, Tienda 575 Encants Bcn •08018 Barcelona• Tel. 932 318 758

See this map in the original post

Vols demanar cita?

See this form in the original post