El Mueble Inglés

Qualitat i preu fets a mida


La tradició i l’experiència artesanal s’uneixen a El Mueble Inglés. La passió per l’elaboració de mobles s’ha transmès de generació a generació, formant en el seu camí, una gran família de clients i proveïdors. Si a la seva botiga de Manresa no trobes el que busques al millor preu, un equip de professionals elaborarà el moble perfecte per a les teves necessitats.


image.jpg

Estem al teu servei per oferir-te productes de qualitat fets a mida


 

qui som?

Fundada per un mestre ebenista el 1977, aquesta empresa s’ha anat transmetent de generació a generació. Gràcies a la tenacitat i el treball en equip de nombrosos professionals i artesans, El Mueble Inglés s’ha guanyat una àmplia família de clients i proveïdors.

A la seva botiga trobaràs una gran selecció en mobles propis i de grans firmes, sempre al millor preu. Però si el que busques és un projecte personalitzat, també s’encarreguen de fabricar mobles a mida que s’ajusten a les teves especificacions.

Amb beneficis tan pràctics com flexibilitat horària i servei d’atenció postvenda, El Mueble Inglés sempre ofereix el millor tracte amb el client.

on som?

 
 
 
La nostra missió és fer arribar la qualitat i el disseny a totes les llars i al millor preu
 

 
asociados-logo.jpg

info de la botiga

Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 31•08241 Manresa• Tel. 938 730 201• http://www.elmuebleingles.es

Horari: Dilluns, de 17.00 a 20.00 hores.
De dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

fachada emi.jpg
 

Visita el nostre showroom

Al nostre showroom hi trobaràs tot el que necessites per omplir la teva casa amb mobles de qualitat, desde estances completes fins a peces auxiliars. Podràs consultar al nostre personal totes les ofertes i serveis personalitzats que posem al teu abast. El tracte amb el client és la nostra prioritat.

Capture+_2019-12-19-17-42-48.png
Capture+_2019-12-19-17-32-45.png
expo emi fondo.jpg

La nostra oferta

Aquesta és una selecció del que pots trobar a la nostra botiga: taules, prestatges, armaris, llits, sofàs i butaques per a cada estança. No osbtant això, si necessites un moble a mida que s’adapti a les teves especificacions, nosaltres ens en fem càrrec. El límit el poses tu.


Vols una cita?

Escriu-nos, explica’ns les teves necessitats i quedem un dia. T’atendrem com et mereixes.


Vine a veure’ns

Mossèn Jacint Verdaguer, 31•08241 Manresa• Tel. 938 730 201