Firma

L’excel·lència pren forma


Firma és una botiga i estudi d’interiorisme que va arribar amb l’empenta i l’ambició necessàries per convertir-se en poc temps en un referent local. Els seus mobles atemporals, fabricats al seu propi taller, combinats amb la seva destresa per realitzar reformes integrals en qualsevol espai, els ha convertit en una visita indispensable per a tots els clients que busquen crear un ambient únic.


jporras1-990x743.jpg

Per a tots els espais, per a tots els estils


 

qui som?

Firma, empresa fundada l'any 1983, neix amb vocació de líder en el sector de la decoració contemporània i en aquests anys s'ha consolidat com a referent de qualitat i disseny.

Busquem l'excel·lència en les formes i posem èmfasis en els detalls, amb el que aconseguim espais plens de benestar i harmonia.

Creem un ambient exclusiu per a cada client, el lloc on viure i compartir amb els altres.

on som?

 
 
 
Donec id justo non metus auctor commodo ut quis enim. Mauris fringilla dolor vel condimentum imperdiet.
— Hope K.
 

 
Mesa de trabajo 1.png

info de la botiga

Passeig Pere III, 36•08240 Manresa• Tel. 938 728 550 http://www.firma-disseny.com

Horari: De dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Dissabtes de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores.

Anotació 2020-08-04 105103.png
 

Professionalitat i entusiasme

El nostre equip assumeix cada nou projecte amb un apassionant entusiasme per aconseguir i superar les expectatives dels nostres clients. Juntament amb la gran quantitat de materials, l`arquitectura dels seus elements i la formació dels nostres professionals basada en trenta cinc anys d'experiència ens qualifiquen per portar a bon terme tots els projectes que ens confien.


Serveis

 

Pressupostos

Si tens un projecte o un producte en ment, parla amb nosaltres i et realitzem un pressupost sense compromís.

Reformes

El mobiliari és la punta del iceberg. També ens encarreguem de reformar al complet estances i llars senceres.

 
 

Projectes 3D

Els nostres plànols i animacions en 3D t’ajudaran a visualitzar millor com serà el teu projecte un cop acabat, per si vols realitzar canvis.

Taller propi

Comptem amb el nostre propi taller on realitzem tasques d’ebenisteria, tapisseria i fusteria. Així assegurem la qualitat i garantia dels nostres prodcutes.

 

El nostre showroom

Des de l’any 1989, la nostra seu està ubicada en un magnífic edifici noucentista, situat al cor de Manresa. És en aquest impressionant edifici on Firma exhibeix la seva exclusiva exposició de les millors marques de mobiliari, complements per a la llar i la instal·lació.


Projectes Firma

Els projectes professionals que hem realitzat són el major orgull fruit de la nostra passió i dedicació. L’espai mai ens ha limitat i sempre hem buscat la millor manera de crear un ambient adaptat a les necessitats del client.

 
 
 

On Som?

Passeig Pere III, 36•08240 Manresa• Tel. 938 728 550

 

Vols demanar cita?