gremiHàbitat

View Original

El Mueble Inglés

Qualitat i preu fets a mida


La tradició i l’experiència artesanal s’uneixen a El Mueble Inglés. La passió per l’elaboració de mobles s’ha transmès de generació a generació, formant en el seu camí, una gran família de clients i proveïdors. Si a la seva botiga de Manresa no trobes el que busques al millor preu, un equip de professionals elaborarà el moble perfecte per a les teves necessitats.



qui som?

Fundada per un mestre ebenista el 1977, aquesta empresa s’ha anat transmetent de generació a generació. Gràcies a la tenacitat i el treball en equip de nombrosos professionals i artesans, El Mueble Inglés s’ha guanyat una àmplia família de clients i proveïdors.

A la seva botiga trobaràs una gran selecció en mobles propis i de grans firmes, sempre al millor preu. Però si el que busques és un projecte personalitzat, també s’encarreguen de fabricar mobles a mida que s’ajusten a les teves especificacions.

Amb beneficis tan pràctics com flexibilitat horària i servei d’atenció postvenda, El Mueble Inglés sempre ofereix el millor tracte amb el client.

on som?

See this map in the original post

info de la botiga

Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 31•08241 Manresa• Tel. 938 730 201• http://www.elmuebleingles.es

Horari: Dilluns, de 17.00 a 20.00 hores.
De dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores.


Visita el nostre showroom

Al nostre showroom hi trobaràs tot el que necessites per omplir la teva casa amb mobles de qualitat, desde estances completes fins a peces auxiliars. Podràs consultar al nostre personal totes les ofertes i serveis personalitzats que posem al teu abast. El tracte amb el client és la nostra prioritat.


La nostra oferta

Aquesta és una selecció del que pots trobar a la nostra botiga: taules, prestatges, armaris, llits, sofàs i butaques per a cada estança. No osbtant això, si necessites un moble a mida que s’adapti a les teves especificacions, nosaltres ens en fem càrrec. El límit el poses tu.


Vols una cita?

Escriu-nos, explica’ns les teves necessitats i quedem un dia. T’atendrem com et mereixes.

See this form in the original post

Vine a veure’ns

Mossèn Jacint Verdaguer, 31•08241 Manresa• Tel. 938 730 201

See this map in the original post