Kadira

Solucions en ergonomia


Els amics de Kadira tenen més de 30 anys d’experiència com a especialistes en ergonomia. Anar a les seves instal·lacions a Sant Fruitós de Bages, suposa trobar la solució que més s’adapta al teu cos: cadires adaptables, butaques de relax amb múltiples posicions, cadires d’oficina… A més tenen un selecte catàleg de mobles per la llar, oficina i restauració.


Oferim un gran catàleg amb productes de qualitat i solucions adequades


 

qui som?

Situat al cor de Manresa, aquest negoci va néixer el 1983 com a botiga de regals, mobles i decoració. L'èxit de Baldufa — nom que rebia la botiga en els seus inicis— va seguir creixent fins a endinsar-se per complet en el mercat del moble.

Finalment, el 1987, s'inaugura una nova botiga sota el nom de Kadira, amb un ampli catàleg de mobles d'oficina, llar, hostaleria, sofàs i tota mena de cadires.

A Kadira sempre hem treballat amb especial dedicació i cura en les relacions amb proveïdors i clients. Amb un ampli coneixement de mercat i investigant nous materials i prestacions, a Kadira oferim un catàleg amb productes de qualitat i solucions adequades a cada client.

on som?

 
 
 
Volem crear entorns eficients i acollidors on gaudir el teu dia a dia
 

 
logo_KADIRA.png

info de la botiga

Carrer Montsant, 10 •08272 Sant Fruitós de Bages• Tel. 938 772 875• https://www.kadira.com/

Horari: De dilluns a dissabte de 9.00 a 13.00 i de 16.30 a 20.30 hores.

fachada.JPG
 

Som experts en ergonomia

Tenim tot tipus de cadires, butaques i complements per adaptar-se a la mida humana. Vine, toca i prova. Aquestes són les nostres col·leccions.



Línia Relax

Línia Nòrdica


Línia Oficina


Solucions per a Gent Gran


El nostre catàleg de mobles

La nostra oferta va més enllà de les cadires i seients: mobles per a la casa, l’oficina, l’hostaleria… i tot tipus de complements per fer casa teva (o l’oficina) més habitable.

I també els complements

Per fer més habitables els teus interiors


Projectes

Una meditada i cuidada selecció dels nostres productes, un ampli ventall de marques de referència en l’àmbit del disseny, junt amb una àmplia experiència en interiorisme i decoració ens permet donar forma a qualsevol tipus de projecte. Durant vint-i-cinc anys hem dissenyat i moblat multitud de projectes per espais ben diferents. Alguns dels últims projectes realitzats són aquests.

mini_090732-4205146.jpg

Celler de Can Roca

Cambra de Comerç de Manresa

Expo Zaragoza 2008

mini_084506-368401.jpg

Món Sant Benet


Vols demanar una cita?

Escriu-nos, explica’ns les teves necessitats i quedem un dia. T’atendrem com et mereixes.


On som?

Carrer Montsant, 10 •08272 Sant Fruitós de Bages• Tel. 938 772 875