Abitare Mobles Izquierdo

Ves de dret a izquierdo


Amb inicis humils que remonten al 1962, Mobles Izquierdo es va fundar com a empresa familiar dedicada a la fabricació de mobiliari fet a mida per a tota la llar. Actualment, la botiga està adherida al grup Abitare, fet que va proporcionar a la botiga noves col·leccions de mobles moderns i funcionals. No obstant, el cor de Mobles Izquierdo segueix valorant per sobre de tot l’atenció al client i l’assessorament personalitzat.


moderno-ambientes-054.jpg

Col·leccions de mobles fets a mida


 

qui som?

Mobles Izquierdo és una empresa familiar dedicada al moble, amb àmplia experiència en el sector mobiliari, fabricació a mida i decoració de la llar.

Fundada el 1962 com a fabricant artesanal de mobles per al televisor i escriptoris, ha evolucionat cap a tots els àmbits de la decoració i l’interiorisme, sempre mantenint-se fidel als seus orígens i oferint un producte a mida del client.

El segell distintiu de la nostra empresa és l’atenció personalitzada als nostres clients, oferint-los un programa de projectes i dibuix assistit per ordinador, així com els serveis de lliurament i postvenda amb personal muntador propi sense cost addicional i la comoditat de poder realitzar el pagament fraccionat.

on som?

 
 
 
Animem a fer de la teva llar un lloc agradable i confortable
 

 
logo-mobles-izquierdo.png

info de la botiga

Avinguda de Matadapera, 27 •08207 Sabadell• Tel. 937 163 387
https://www.moblesizquierdo.com/ca/

Horari: De dilluns a dissabte de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores.

IMG_7165.JPG
 


Productes que et sorprendran

A Mobles Izquierdo posem al teu abast les col·leccions de mobles més moderns i funcionals. Sigui quina sigui l’estança que vols redecorar, t’oferim la solució perfecte al millor preu.

 

Sala d’estar

moderno-ambientes-020.jpg
 

Taules i cadires

mesas-sillas-012.jpg
mesas-sillas-027.jpg
 

Sofàs i butaques

sofas-013.jpg
sofas-012.jpg
sofas-001.jpg
 

Dormitoris adults

matrimonio-079.jpg

Dormitoris juvenils

juvenil-infantil-005.jpg
 

Estudis i despatxos

 
 

On som?

Avinguda de Matadapera, 27 •08207 Sabadell• Tel. 937 163 387

 

Vols demanar cita?